Νέα από Ελλάδα
Τασουλής: Καλύτερη στιγμή μου με τον Αστέρα, τα δύο γκολ μου με την Λαμία (vid)


Στα ερωτήματα των φίλων της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης απάντησε ο Xρήστος Τασουλής, μέσω της σελίδας “asterastripolisnews24” στο instagram.
Ο ακραίος αμυντικός των Αρκάδων, που φέτος διανύει την τρίτη του σεζόν με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, τέθηκε στην διάθεση των φίλων της ομάδας του απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις.
Ένας φίλος του Αστέρα τον ρώτησε ποια ήταν η καλύτερή του στιγμή με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, για να απαντήσει ο 29 χρονος αμυντικός πως ήταν η νίκη επί της Λαμίας, την περσινή σεζόν με σκορ 4-1.
Χαρακτηριστικά δήλωσε:
“Καλύτερή μου στιγμή στην ομάδα είναι το παιχνίδι με την Λαμία, που σκόραρα δύο φορές και κέρδισα την ηθική ικανοποίηση που είχα τόσο ανάγκη μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής”
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα από Ελλάδα
Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
Τελευταίος του σταθμός στην χώρα μας ήταν ο ΠΑΣ Λαμία, με τον Σάββα Παντελίδη να τον διαδέχεται τότε!


Σε…παλιά λημέρια επιστρέφει ο Τζιανλούκα Φέστα με τον Ιταλό τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ σε μια περίοδο που ο σύλλογος αναζητά αγωνιστική ανάκαμψη για να προλάβει το τρένο της παραμονής.
Ο Φέστα επιστρέφει στη χώρα μας έχοντας ως τελευταίο σταθμό τον ΠΑΣ Λαμία, από τον οποίο αποχώρησε στις 13 Νοεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Φθιώτιδα, κατέγραψε 26 αγώνες, με απολογισμό 5 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Παρά τα ανάμεικτα αποτελέσματα, κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ απέναντι στη Βέροια, στοιχείο που αποτυπώνει τη μαχητικότητα της ομάδας του σε κρίσιμες στιγμές.
Στη Λάρισα, ο Ιταλός τεχνικός καλείται να διαδεχθεί τον Σάββας Παντελίδης, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα συγκυρία, καθώς ο Παντελίδης είχε αναλάβει τη Λαμία αμέσως μετά την αποχώρηση του Φέστα τον Νοέμβριο του 2022. Έτσι, οι δύο προπονητές συνδέονται έμμεσα μέσα από μια «σκυταλοδρομία» πάγκων που συνεχίζεται τώρα στη Θεσσαλία.
Η επιλογή του Φέστα από τη διοίκηση της ΑΕΛ δείχνει πρόθεση για έναν προπονητή με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα και γνώση των απαιτήσεων του εγχώριου ποδοσφαίρου και της ομάδας.
Ο 57χρονος Ιταλός προπονητής έχει ήδη δύο θητείες στην ΑΕΛ (2018-19, 2021), ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (2021-22) και την Λαμία (2022). Ο Φέστα αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής (24/4) να βρίσκεται στη Λάρισα.
Στους βυσσινί έχει υπάρξει σε 2 διαφορετικές περιόδους και συνολικά 48 παιχνίδια, 14 νίκες, 14 ισοπαλίες, 20 ήττες.
Από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης στο πάγκο των βυσσινί έκατσε για 17 ματς, με απολογισμό 3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 7 ήττες!
Το ζητούμενο πλέον είναι αν θα καταφέρει να μετατρέψει αυτή την εμπειρία σε αγωνιστική συνέπεια και αποτελέσματα, οδηγώντας την ιστορική ομάδα της Λάρισας σε τροχιά επιτυχιών.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η νέα εποχή στον πάγκο της ΑΕΛ ξεκινά με προσδοκίες, αλλά και πίεση για άμεσα αποτελέσματα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-




Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση
-




Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη
-




62 χρόνια ΠΑΣ Λαμία: Μια ζωή γεμάτη ιστορία, πάθος και περηφάνια















