Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Επιβεβαίωση για Βασιλακάκη – Τι ισχύει με τις αποχωρήσεις (vid)

To κακό ξεκίνημα της ομάδας, η αλλαγή προπονητή και το γενικότερο κλίμα αμφισβήτησης στο οποίο έχει περιέλθει τόσο από το φίλαθλο κοινό όσο και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν σαν αποτέλεσμα καθημερινά η Λαμία να απασχολεί αρνητικά την επικαιρότητα.

Και για να μπούμε κατευθείαν στο θέμα, αναφέρομαι φυσικά στο θέμα που έχει προκύψει με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και το μέλλον τους στα κυανόλευκα.

Στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Λαμία και τον Παναιτωλικό, ο Θοδωρής Βασιλακάκης αντικαταστάθηκε πριν το ημίχρονο, γεγονός που ξένισε όπως ήταν λογικό τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ακολούθησε τραυματισμός για τον 31χρονο μέσο, κάτι που φούντωσε τα σενάρια πως οι σχέσεις βρίσκονταν σε κρίση. Πράγματι για ένα διάστημα, ο Βασιλακάκης προπονούνταν με το περιβόητο…”γκρουπ των κομμένων” πράγμα απολύτως λογικό γιατί δεν μπορούσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πλέον έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του προπονητή του για την συνέχεια.

Αυτή είναι μια πραγματικότητα, η οποία όσο και αν διαστρεβλώθηκε, ακόμη και από τοπικά μέσα, δεν αλλάζει και σίγουρα δεν περιμέναμε να επιβεβαιωθεί από κύκλους της ΠΑΕ στην εφημερίδα Live Sport η οποία σήμερα φιλοξενεί το θέμα…

Και για να είμαστε ακριβείς, το ακούσατε πρώτοι, από το “Τριο Μπελκάντο” της Δευτέρας και το ρεπορτάζ της εκπομπής..

Ακούστε το ηχητικό:

 

Tι ισχύει με τους κομμένους:

Πάμε και στο κομμάτι των κομμένων τώρα. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο σε μία ομάδα να μιλάμε για κομμένους και αποχωρήσεις όμως η πραγματικότητα έτσι έχει και ο Μπάμπης Τεννές θέλει να…”ξεσκαρτάρει” το ροστερ αλλά και τις θέσεις των ξένων,ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το δημοσίευμα της Live Sport λοιπόν αναφέρει πως  Λεονάρντο Βιγιάλμπα, Μιγκέλ Μπιανκόνι, Ιμπραχίμα Νιάσε και Γκούγκα Παλαβαντισβίλι βρίσκονται με το…ενάμιση πόδι εκτός ομάδας.

Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, ή μάλλον είναι κάπως έτσι. Πράγματι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές προπονούνται σε δικό τους γκρουπ στην Νέα Άμπλιανη (με εξαίρεση του Γκούγκα ο οποίος πλέον έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα) αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Το ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις τον Γενάρη είναι κοινό μυστικό, όμως σίγουρα δεν θα είναι μόνο αυτές.

Όσο για τον Γκούγκα, αυτό το διάστημα κρίνεται εκ νέου από τον προπονητή του, αγωνίζεται σε μία θέση που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με τα χαρακτηριστικά του και το αν θα μείνει ή όχι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Φίλαθλοι: Ανακοίνωσαν αποχή οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τα εντός έδρας παιχνίδια στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος». Δηλώνουν έξαλλοι με την απόφαση που πάρθηκε την περασμένη Κυριακή να εκδιωχθούν από τις θέσεις τους, προκειμένου να καθίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν ταξιδέψει στην πόλη της Λαμίας. Εφόσον η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε κάποια δικαιολογημένη απάντηση για την απόφαση αυτή, οι ίδιοι οι φίλαθλοι έκαναν γνωστό πως δεν θα στηρίξουν την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της, ως μέτρο αντίδρασης.

Την ανακοίνωση υπογράφουν το «Lamia Fadomades Club» και το «Blue Club», οι οποίοι δίνουν ραντεβού στο σύνδεσμο τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.
Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!
Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :
ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!
-LAMIA FADOMADES CLUB-
-BLUE CLUB-
Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή