Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Η ανάλυση Κλάτενμπεργκ: “Σωστά δεν δόθηκε κόκκινη στον Τζόλη”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις της 10ης αγωνιστικής, θεωρεί σωστή την κίτρινη και όχι την κόκκινη κάρτα στον Τζόλη για το χτύπημα στον Σκόνδρα, όπως και το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε πτώση του Τάνκοβιτς. (VIDEO)

Ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε -όπως κάθε Τρίτη- τις επίμαχες φάσεις της 10ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten:

  • Καλώς δεν πήρε κόκκινη ο Τζόλης στη Λαμία
  • Καλώς δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ
  • Σωστά δεν πήρε πέναλτι η ΑΕΚ στην Τρίπολη
  • Έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Βόλου στη Ριζούπολη
  • Σωστά μέτρησε το γκολ του Απόλλωνα

Ουσιαστικά, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής συμφωνεί με τις όλες αποφάσεις των διαιτητών, εκτός από εκείνη με πρωταγωνιστή τον Ισραέλ Κολ, ο οποίος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά τόσο ο διαιτητής όσο και το VAR θεώρησαν πως δεν υπάρχει παράβαση και έδωσαν κόρνερ υπέρ του Βόλου.

 

Δείτε το video:

 

 

Πηγή 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Στη Μακρακώμη για το Ένωση 2010 – Εθνικός Κομποτάδων πριν την πρεμιέρα του ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παρουσία με ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η αναμέτρηση της Ένωσης 2010 με τον Εθνικό Κομποτάδων στο γήπεδο «Λεωνίδας Γιαννέλος» της Μακρακώμης, για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση, λίγες μόλις ώρες πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι για τη δική του ομάδα.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για την πρεμιέρα του ΠΑΣ Λαμία στη Γ’ Εθνική, καθώς την επόμενη ημέρα οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τα Άγραφα, ανοίγοντας και επίσημα την αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα.

Η παρουσία του Ζαχαρόπουλου στη Μακρακώμη δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, σε μια αναμέτρηση που είχε το δικό της ενδιαφέρον στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Άλλωστε, για τον ΠΑΣ Λαμία η νέα σεζόν έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία και το αυριανό παιχνίδι με τα Άγραφα σηματοδοτεί την έναρξη της προσπάθειας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΑ' ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΓ' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΦΩΚΙΚΟΣ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ NIKΟΣ ΜΩΚΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή