Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Η σημερινή προπόνηση (pics)

Η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, μπορεί να μην έχει ξεκινήσει για τον ΠΑΣ Λαμία, όμως οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά.

Και συνεχίζονται κανονικά κάτω από τις οδηγίες του Λάκη Παπανικολάου, του Γιώργου Αδάμ και του Γιάννη Ζαλαώρα.

Σήμερα λοιπόν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, βρέθηκαν 7 ποδοσφαιριστές συν δύο τερματοφύλακες της ομάδας, οι οποίοι ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ξεχωριστά όπως κάθε φορά προπονήθηκαν οι τερματοφύλακες.

Οι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, αυτοί που έπαιξαν δηλαδή στο ματς με τον Ολυμπιακό, είχαν ρεπό σήμερα ενώ εκτός είναι και οι γνωστοί τραυματίες.

Η προετοιμασία τώρα αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, καθώς σήμερα περιμένουμε εξελίξεις στο θέμα προπονητή, το οποίο και «καίει» αυτή τη στιγμή την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή