Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Έπιασε δουλειά με αρκετούς…πονοκεφάλους ο Γρηγορίου (εικόνες)

Έπιασε δουλειά… ο Μιχάλης Γρηγορίου. Δείτε εικόνες από την πρώτη του προπόνηση ως κόουτς του ΠΑΣ Λαμία.

Ρεπορτάζ- Φωτορεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου /  Lamiasports.com

Χθες έγιναν εργομετρικά και αρκετή κουβέντα και σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν επίσημα σήμερα τη δουλειά, με στόχο την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΣ, που προβληματίζει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Αφού πρώτα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, έπειτα παρακολούθησαν βίντεο και μετά ξεκίνησε η προπόνηση με το ιατρικό δελτίο να είναι γεμάτο…

Πολλά τα προβλήματα με το καλημέρα! / Πρώτη και για Ταϊρόν


 

Πέντε παίκτες του ΠΑΣ Λαμία ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ υπάρχουν και απουσίες.

Επί της ουσίας ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή, 20/12.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έπιασε δουλειά, όμως οι απουσίες στη ομάδα της Φθιώτιδας δεν λείπουν.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης πραγματοποίησαν οι Τάσος Καραμάνος, Μάρκ Ασίγκμπα, Κώστας Σταμούλης και Πάτρικ Μπάχανακ.

Επίσης στο γήπεδο επέστρεψε και ο Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος και έκανε χαλαρό τρέξιμο.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής ο Γιώργος Σαραμαντάς ο οποίος πήρε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ δεν προπονήθηκαν οι Γιάννης Σκόνδρας, Θοδωρής Βασιλακάκης, Λουκάς Βύντρα, Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Νίκος Τσούκαλος.

Αντίθετα το παρόν έδωσαν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Φάνης Τζανδάρης και Γκουστάβο Ταϊρόν, με τον Ισπανό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στην επιστροφή του στην Λαμία.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Φίλαθλοι: Ανακοίνωσαν αποχή οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τα εντός έδρας παιχνίδια στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος». Δηλώνουν έξαλλοι με την απόφαση που πάρθηκε την περασμένη Κυριακή να εκδιωχθούν από τις θέσεις τους, προκειμένου να καθίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν ταξιδέψει στην πόλη της Λαμίας. Εφόσον η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε κάποια δικαιολογημένη απάντηση για την απόφαση αυτή, οι ίδιοι οι φίλαθλοι έκαναν γνωστό πως δεν θα στηρίξουν την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της, ως μέτρο αντίδρασης.

Την ανακοίνωση υπογράφουν το «Lamia Fadomades Club» και το «Blue Club», οι οποίοι δίνουν ραντεβού στο σύνδεσμο τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.
Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!
Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :
ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!
-LAMIA FADOMADES CLUB-
-BLUE CLUB-
Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή