



Αντίπαλοι
ΑΕΛ: «Θα γίνει κανονικά το παιχνίδι με τη Λαμία»
Οι «βυσσινί» τόνισαν πως δεν συντρέχει λόγος να μην διεξαχθεί η προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναμέτρησή τους με τη Λαμία
Η Λαμία έχει «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό, καθώς 9 παίκτες της προσβλήθηκαν και για αυτό αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα (20/12) παιχνίδι της με τον Ατρόμητο. Την ίδια στιγμή όμως βρέθηκε στον «αέρα» και η επικείμενη αναμέτρησή της με την ΑΕΛ, που έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 23 του μηνός. Ομως η πλευρά των «βυσσινί» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τονίζει πως «το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διαβάζουμε από χθες, ότι δήθεν επειδή η ΠΑΕ Λαμία έχει 9 κρούσματα κορονοϊού, δεν θα γίνει το μεταξύ μας παιχνίδι την Τετάρτη 23/12/2020 στις 17:15 μμ.
Αυτοί που διέδωσαν αυτή την εντελώς ανακριβή είδηση είναι αγράμματοι.
Το μόνο παιχνίδι που δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί, ήταν αυτό με τον Ατρόμητο στην Αθήνα.
Το παιχνίδι της Τετάρτης θα διεξαχθεί κανονικά και υποχρεωτικά δεν θα αγωνισθούν οι 9 παίκτες που δηλώθηκαν στις αρμόδιες αρχές ότι είναι μολυσμένοι με κορονοϊό.
Διαβάσαμε μία κωμικού περιεχομένου δήλωση του Δημάρχου Λαμίας, αλλά και μία ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδος που θέτει όλη την ομάδα της Λαμίας σε καραντίνα και τους δίνουμε συγχαρητήρια για τον πατριωτισμό τους αλλά οι νόμοι και οι κανονισμοί άλλα προβλέπουν.
Άλλωστε υπάρχει το προηγούμενο με την ομάδα του Βόλου, όταν δηλώθηκαν 14 κρούσματα κορονοϊού, αλλά η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι αγωνίσθηκε κανονικά.
Είμαστε βέβαιοι ότι η διοργανώτρια αρχή θα αποσαφηνίσει τα πάντα.
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Ριφιφί (Το) / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος η ανοχή!
-




Live από τα Τρίκαλα: Η εξέδρα της Λαμίας!
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3
-




Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




Γ’ Εθνική: Έσωσε το βαθμό και έπιασε κορυφή ο Αστέρας Σταυρου / Τα αποτελέσματα
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Ανώτερος αλλά άσφαιρος / ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών 0-0
-




VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”
-




ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”: Χρονικό «παράθυρο» για ουσιαστικές παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο
-




Έτσι θα δείτε το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού / Τα εισιτήρια του αγώνα
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία


















