Νέα
Παπαϊωάννου: Νέο κρούσμα στον ΠΑΣ Λαμία / “Έχει ξεφύγει η κατάσταση” (aud)


“Ένα νέο κρούσμα προστέθηκε στα -ως τώρα δέκα- γνωστά κρούσματα που ταλαιπωρούν την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία.”
Μία ολόκληρη οικογένεια νοσεί στην Δυτική Φθιώτιδα μετά από επαφή με ποδοσφαιριστή της Λαμίας.
Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου φανερά εκνευρισμένος μέσα από τον ΛΑΜΙΑ FΜ-1, τόνισε ότι «ο κάθε αστυνομικός δεν μπορεί να γίνεται όργανο του κάθε ιδιοκτήτη ΠΑΕ.»
«Σαν ΠΑΕ λάβαμε όλα τα μέτρα για να προστατευθούν οι παίκτες μας αλλά ήταν αδύνατον να προλάβουμε την διασπορά. Ευτυχώς που η κατάσταση όλων είναι καλή ενώ συνεχώς βελτιούμενη είναι και η κατάσταση του ποδοσφαιριστή που νοσεί στον Νοσοκομείο Λαμίας,» αναφέρει ο κ. Παπαϊωάννου.
Για το αθλητικό κομμάτι είπε ότι θα γίνουν μεταγραφές αρκεί να μπορέσει η ομάδα να ξαναμπεί στο γήπεδο.
«Έχω αρχές και δεν τις αλλάζω…» ήταν το σχόλιο του κ. Παπαϊωάννου στα όσα λέγονται από την πλευρά της Λάρισας για κατασκευασμένες καταστάσεις σχετικά με τα κρούσματα. «Ας ήμασταν καλά και ας χάναμε ένα ακόμη παιχνίδι…»
Παράλληλα, μαζί με τις ευχές του προς όλο τον κόσμο για υγεία, αυτές τις μέρες στέλνει την σκέψη του στο προσωπικό του Νοσοκομείου που έχουν όπως είπε ξεπεράσει τις ανθρώπινες δυνατότητες για να σταθούν δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.
To απόσπασμα για τα κρούσματα:
Το απόσπασμα για τις μεταγραφές:
Πηγή:lamiafm1.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
ΠΑΣ Λαμία: Επιστρέφει στην αποστολή ο Φουρτάδο! / Με αρκετές απουσίες στο Αγρίνιο


Με στόχο τη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.
Ο Θανάσης Στάικος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γκουστάβο Φουρτάδο, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τις 23 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι σημαντικές λύσεις στην επίθεση.
Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Δοϊρανλής και Σουρλής, ενώ εκτός για λόγους τακτικής αναμένεται να είναι και οι Τσάβες και Σάντσες.
Οι απουσίες αυτές δεν αλλάζουν τον στόχο της ομάδας, που θέλει να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής μαθηματικά, για αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η ΑΙ δημιούργησε ένα “παλάτι” για τον ΠΑΣ Λαμία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Μεταγραφικά: Αποχωρούν από τον ΠΑΣ Λαμία Σαραμαντάς και Σιόβας
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Pic | Νέος “μποναμάς” από τη FIFA για τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Παπαϊωάννου: «Χάσαμε τρία καθοριστικά ματς και νικήσαμε τον Παναθηναϊκό… Τι σου είναι το ποδόσφαιρο…»
-
Μεταγραφικό ban από τη FIFA! Απαγόρευση μεταγραφών για 3 περιόδους!
-
“….τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε…”
-
“Γκάζια” Παπαϊωάννου στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!
-
Μεταγραφικά: “Περιμένει κάτι καλύτερο ο Σόρια”
-
Μεταγραφικά: “Φεύγει για το εξωτερικό ο Γκοτζαμανίδης – Κλείνει Σομποτσίνσκι”
-
Δεν υπάρχει “δεν θέλω”, υπάρχει “δεν μπορώ” / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 0-2
-
Μεταγραφικά: “Στην έξοδο Ραντόνια και Μπίκοφ”
-
Μεταγραφικά: Στη Λαμία ο Τσιμπόλα / Στο στόχαστρο και ο Σάκιτς
-
“Πρώτη” Στάικου στον ΠΑΣ Λαμία – Να προκαλέσουμε το κόσμο να μας στηρίξει στη δύσκολη προσπάθεια
-
Μεταγραφικά: Πιέζει για Ανδρούτσο ο ΠΑΣ Λαμία με….σύμμαχο τον Ολυμπιακό!