Ακολουθήστε μας

Νέα

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΣ Λαμία!

Ο κύβος ερρίφθη! Η Λαμία επέστρεψε στις προπονήσεις σήμερα (29/12) ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Δευτέρας με αντίπαλο τον Άρη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, φροντιστές, υποβλήθηκαν άπαντες σε τεστ κορωνοϊού σύμφωνα με το ρεπορτάζ  με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά και ως εκ τούτου επιστρέφουν στο προπονητικό της Νέας Άμπλιανης προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη.

Οι κυανόλευκοι έχουν χωριστεί σε γκρουπ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα θα γίνουν ένα….σώμα ώστε να κορυφωθεί η προετοιμασία…

Υπενθυμίζουμε ότι οι κυανόλευκοι είχαν σταματήσει τις προπονήσεις από τις 20 Δεκεμβρίου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και έκτοτε είχαν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πλέον η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών, μετά τα δύο τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και τα οποία ήταν αρνητικά επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα κλιθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος ώστε να είναι έτοιμοι για το ματς της Δευτέρας.

Να θυμήσουμε ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στη διάθεσή του τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Φάνη Τζανδάρη, Γκουστάβο Ταϊρόν και Βαλεντίνο Βλάχο!

Φώτο αρχείου

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή