Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Κούγιας: “Ανύπαρκτο το πέναλτι που κέρδισε η Λαμία στο ματς με τον Αρη / Αυτός ο παλιάνθρωπος o …”

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση χαρακτήρισε ανύπαρκτο το πέναλτι που κέρδισε η Λαμία στο ματς με τον Αρη.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Γι’ αυτό το ανύπαρκτο πέναλτι, που είδαμε πριν από λίγο και που είναι το δεύτερο που κερδίζει ο Deletic, με την βοήθεια του χονδρού του Γιαννάκη και της παράγκας, πήγε ο Γρηγορίου στην Λαμία γιατί αποτελούσε όπως δήλωσε εξέλιξη και πρόκληση στην καριέρα του, πήγε εκεί για να του σφυρίζουν τέτοια πέναλτι, σαν αυτά που του σφύριζαν στην Κέρκυρα με το άλλο αρχιλαμόγιο τον Λιμπάντση.

Αυτός ο παλιάνθρωπος και που μαθαίνω τώρα από τον συνεργάτη του, τι έκανε και γιατί έδιωξε όλους του πρωτοκλασάτους παίκτες μας, τώρα στην Λαμία μαζί με τον συνέταιρο του από τις Σέρρες, εκεί που ξέκαναν ποδοσφαιρικά τον Πέτρο Θεοδωρίδη, έδιωχνε από την ομάδα μας τον Φατιόν και τους λοιπούς καλούς μας παίκτες, γιατί δήθεν δεν τον υπολόγιζαν και ήθελε να μας φέρει τους παίκτες του Μπιτζίδη, αυτούς που πηγαίνει τώρα στην Λαμία για να βγαίνουν τα μεροκάματα.

Αυτό το λαμόγιο το περιμένουμε στην Λάρισα, γιατί πλέον τον ξέρουμε».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή