Ακολουθήστε μας

Published

on

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη και τη νίκη της ομάδας του (2-0), ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, συνεχάρη από κοντά το ball boy που «κέρδισε» την αποβολή του Σούντγκρεν.

Ο διαιτητής Σκουλάς απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ντάνιελ Σούντγκρεν του Άρη στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης των «κιτρινόμαυρων» με τη Λαμία, επειδή ο Σουηδός αμυντικός έσπρωξε ένα ball boy παίρνοντας τη μπάλα για την εκτέλεση ενός πλαγίου άουτ.

Ο… 12ος παίκτης της Λαμίας, που έστω κι έτσι συνέβαλε στην προσπάθεια της ομάδας του, «κερδίζοντας» την αποβολή ενός αντιπάλου, δέχτηκε τη θερμή χειραψία του προέδρου των Φθιωτών, Πανουργιά Παπαϊωάννου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή