Match Center
Δεν κατάφερε να σφραγίσει την παραμονή στο Αγρίνιο η Λαμία
Η Λαμία αν και είχε την δυνατότητα να σφραγίσει από σήμερα την πραμονή της στην κατηγορία μετά την ήττα της Κέρκυρας με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης δεν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από το Αγρίνιο, με την ομάδα μας να θέλει ακόμα έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της.
Η…λαβωμένη Λαμία δεν κατάφερε να μείνει όρθια στο Αγρίνιο και γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρη σε γκολ πέναλτι του Ντίας. Πλέον η παραμονή της ομάδας μας θα κριθεί στο σπίτι της όπου την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι επιβάλλοντας το ρυθμό τους στο παιχνίδι ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις στην εστία του Παπαδόπουλου. Η Λαμία ατύχησε να χάσει και τον Μπλάζιτς στο 28ο λεπτό με τον Μπάμπη Τεννέ να περνά στη θέση του τον Άντρονικ. Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων καταγράφηκσε στο 42′ όταν ο Μοράρ σούταρε με τον Παπαδόπουλο να του λέει όχι, με την Λαμία να απαντά στην επόμενη φάση με σουτ του Τσούκαλου. Η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους όταν ο Μοράρ έκανε την ατομική προσπάθεια, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας όμως δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του.
Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Τ. Δέλλα μπήκαν με την ίδια όρεξη στην αναμέτρηση ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και πιθανότατα την νίκη σε ένα κλειστό παιχνίδι. Σε δύο περιπτώσει στο 48′ και το 53′ ο Ρόσα δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο, με τον Μπάμπη Τεννέ να γεμίζει και άλλο το κέντρο του περνώντας τον Κουτρομάνο στη θέση του Μπούντνικ. Τελικά το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε από την άσπρη βούλα στο 74ο λεπτό όταν ο Ασίγκμπα ανέτρψε τον Ντίας εντός περιοχής και ο Μοράρ ανέλαβε την εκτέλεση δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Λαμία αφυπνίστηκε από το γκολ που δέχθηκε και επιχείρησε να βγει μπροστά και να απειλήσει ωστόσο δεν το έκανε με αξιώσεις.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 89′ με τον Ντίας σε μία αντεπίθεση με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές. Να σημειωθεί πως λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης ο Ασίγκμπα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Oι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Αργκούς, Μαρινάκης, Ρόσα, Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας, Ρότσα, Μάζουρεκ, Μπράβο
ΠΑΣ Λαμία (Μπ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά, Μπλάζιτς (28′ Άντρονικ), Μπουλούλης, Ακόστα, Τσούκαλος, Βασιλαντωνόπουλος(77′ Φράγκος), Μπούντνικ
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0


Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την Αναγέννηση Άρτας.
Ο ΠΑΣ Λαμία συνέχισε νικηφόρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 2-0 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», για τη 12η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».
Δυναμική εκκίνηση
Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Φράγκος δέχθηκε τράβηγμα από τον Γιαλεδάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Γκουντέλα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 21’ η Αναγέννηση Άρτας είχε τη δική της καλή στιγμή, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μανιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαλεδάκης τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Στάγκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.
Η καλύτερη φάση της Λαμίας ήρθε στο 23’ και μετατράπηκε σε γκολ: μια υποδειγματική συνεργασία από τον άξονα με Κουφιώτη – Φυτόπουλο – Βρέττα, κατέληξε στον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.
Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη
Στο 51’ ο Φράγκος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ξεκίνησε από τα αριστερά, έκλεισε προς τον άξονα και με ένα δυνατό, μακρινό σουτ νίκησε τον Σταύρου για το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Ο ΠΑΣ Λαμία κράτησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη με 2-0.
MVP της αναμέτρησης
Αναμφίβολα ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε ντομπλέτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία



















