Νέα από Ελλάδα
ΠΣΑΠ: Είστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί!


Aνακοίνωση προς πάσα κατεύθυνση αναφορικά με την…αδιαφορία για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της χώρας που παραμένουν στον γύψο εξέδωσε ο ΠΣΑΠ.
Αναλυτικά:
Όταν σε όλη την Ευρώπη ο επαγγελματικός αθλητισμός συνεχίζει κανονικά, στην Ελλάδα ακόμη παλεύουμε για το αυτονόητο και σήμερα, 5 Ιανουαρίου 2021, δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Super League 2 & Football League για τη σεζόν 2020/21! Δυστυχώς η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση της χώρας μας στο ποδόσφαιρο ισοδυναμεί με τη δολοφονία του. Χωρίς εισαγωγικά.
Πανδημία υπάρχει σε όλη την Ευρώπη αλλά μόνο στην Ελλάδα δύο από τα τρία επαγγελματικά πρωταθλήματα παραμένουν ανενεργά, παρότι έχει κατατεθεί το ίδιο ακριβώς υγειονομικό πρωτόκολλο με το μοναδικό ενεργό πρωτάθλημα, εκείνο της Super League 1.
Κύριοι της κυβέρνησης, το μοναδικό σκεπτικό της απόφασής σας είναι το «λάθος μήνυμα προς την κοινωνία», όπως και οι ίδιοι αποδέχεστε, γιατί επιδημιολογικά είναι πλέον ξεκάθαρο από όλους ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα διασποράς του κορονοϊού ή δημόσιου κινδύνου, σε ενδεχόμενο άνοιγμα των Super League 2- Football League. Είναι πέρα από κάθε λογική το να μην επιτρέπεται να ανοίξει κάτι στο οποίο κυριαρχούν τα μέτρα πρόληψης και προστασίας και έχει αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να λειτουργήσει.
Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό είναι το πραγματικό λάθος μήνυμα. Στις 02.12.2020, στην παρέμβασή μας στην υγειονομική επιτροπή, οι λοιμωξιολόγοι μας μετέφεραν με βεβαιότητα πως έχουν συμβουλευτικό ρόλο προς την κυβέρνηση και ποτέ δεν είχαν ή έχουν την εξουσία της απόφασης, κάτι που έγκεινται αποκλειστικά και μόνο σε εσάς, μαζί με όλη την ευθύνη για αυτό που θα ξημερώσει από εδώ και στο εξής.
Ακόμη και αν δεχτούμε ότι στις επόμενες μέρες θα μπορούν να ανοίξουν τα πάντα, πώς γίνεται να μην αντιλαμβάνεστε πως για εμάς δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί κάτι ανάλογο, αφού θα χρειαστούμε το λιγότερο ακόμη έναν μήνα ώστε να προετοιμαστούμε για τους επίσημους αγώνες;
Ακούμε να λέτε ότι μπαίνετε στα παπούτσια μας, πως μας νιώθετε και πως είστε κοντά στον αθλητισμό και τον αθλητή. Οχι κύριοι, δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει.
Ούτε μας νιώθετε, ούτε είστε κοντά μας. Απεναντίας κάνετε τα πάντα για να γκρεμίσετε όλα μας τα χρόνια, που με πολύ κόπο και αμέτρητες θυσίες αγωνιστήκαμε να γίνουμε αυτό που ονειρευτήκαμε από παιδιά.
Ενδεικτικά σας παραθέτουμε που βρίσκονται τα πρωταθλήματα της 2ης και 3ης κατηγορίας σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, ώστε να γίνει ανάγλυφα αντιληπτό το μέγεθος της διαφοράς στην πολιτική που ασκείτε στον αθλητισμό σε σχέση με άλλες χώρες, όπου το επιδημιολογικό φορτίο βρίσκεται αν όχι σε πολύ χειρότερο επίπεδο από την Ελλάδα, τουλάχιστον σε αντίστοιχο.


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας


Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.
Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:
Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.
Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.
Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.
Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.
Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία