Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Αραμπούλι: «Τέτοιο γκολ… δεν μπορείς να το παραγγείλεις»

Ο Γεωργιανός φορ της Λαμίας μίλησε για το τέρμα… ποίημα που σημείωσε στο χθεσινό ματς με τον Αρη

Για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε στο χθεσινό 2-0 επί του Αρη, αλλά και την επόμενη ημέρα της Λαμίας μίλησε ο Μπατσανά Αραμπούλι στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για το γκολ που σημείωσε και αν ήταν το πιο όμορφο που έχει πετύχει:
«Ήταν το πιο όμορφο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Όταν είδα την πάσα του Καραμάνου, είχα τον Σάσα μπροστά μου, δεν ήξερα αν μπορούσε να διώκει την μπάλα. Άρχισα να κινούμαι, ώστε αν περάσει η μπάλα να κάνω το ψαλιδάκι βρήκα τέλεια την μπάλα και σκόραρα. Δεν μπορείς να σχεδιάσεις ένα τέτοιο γκολ. Δεν μπορείς να το… παραγγείλεις».

Για το πέναλτι στο στυλ του Μπρούνο Φερνάντες:
«Δούλευα πάνω σ’ αυτό τον τρόπο εκτέλεσης στην προπόνηση. Τις προηγούμενες ημέρες χτυπούσα 5-6 πέναλτι μ’ αυτό τον τρόπο. Τώρα το έκανα ολοένα και καλύτερο. Έβλεπα τον τρόπο που χτυπούσε τα πέναλτι ο Μπρούνο Φερνάντεζ και το έκανα και στον Πανιώνιο αυτό. Δεν είχα τότε την ευκαιρία. Την είχα τώρα και το έκανα».

Για το ότι «πλήγωσε» τον Μάντζιο που τον έφερε στην Ελλάδα και αν είπαν κάτι μετά το ματς:
«Ναι ήταν προπονητής όταν ήρθα στον Πανιώνιο. Μου έδωσε την ευκαιρία. Ήταν στενοχωρημένος για την ήττα, ήθελε τους βαθμούς. Μου έδωσε συγχαρητήρια για το καλό μου παιχνίδι. Μπορεί να κερδίσαμε τον Άρη, αλλά τα καταφέρνει περίφημα, κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Είναι η καλύτερη χρονιά του. Ο Άκης Μάντζιος το αξίζει, είναι εξαιρετικός προπονητής».

Για το τι του ήρθε στο μυαλό όταν είδε την κίτρινη κάρτα:
«Ένιωσα μια έκπληξη. Ότι έγινε παρεξήγηση. Όταν είδα την κάρτα νόμιζα ήταν για συμπαίκτη μου, ότι μπήκε στην περιοχή και περίμενα να δώσει επανάληψη ο διαιτητής. Όταν είδα ότι έδωσε ελεύθερο για τον Άρη ένιωσα έκπληξη. Ήταν παράξενη η όλη ιστορία γιατί δεν κατάλαβα τι έδωσε στην αρχή.
Δεν αποκαλύπτω τι θα κάνω στην επόμενη εκτέλεση πέναλτι».

Για τη βελτίωση της Λαμίας και τι άλλαξε ο Γρηγορίου:
«Έχει αλλάξει πολύ η ομάδα με τον νέο προπονητή. Φαίνεται στο πνεύμα που μας έδωσε στην προπόνηση και τα αποδυτήρια. Είμαστε πιο δεμένοι. Φάνηκε από το πως παλέψαμε το παιχνίδι και κάθε φάση του. Είχαμε αλληλοκάλυψη. Δεν το είχαμε στα προηγούμενα ματς. Έχει πλάνο ο προπονητής και εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά κάθε παίκτη».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις από την Ελλάδα πριν καταλήξει στη Λαμία:
«Δεν είχα άλλη ουσιαστική πρόταση πέραν της Λαμίας. Ήρθε το πρωί η πρόταση και την επόμενη μέρα υπέγραψα. Το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος της σεζόν».

Για τον συμπατριώτη του, Νίκι Νινούα:
«Είχαμε δουλέψει στη Δυναμό Τιφλίδας. Ήταν νεαρός τότε. Έχει ταλέντο. Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει χρόνο. Μπορεί να παίξει καλύτερα και να αναδειχθεί αν πάρει παιχνίδια και τον χρόνο που χρειάζεται».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Φίλαθλοι: Ανακοίνωσαν αποχή οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τα εντός έδρας παιχνίδια στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος». Δηλώνουν έξαλλοι με την απόφαση που πάρθηκε την περασμένη Κυριακή να εκδιωχθούν από τις θέσεις τους, προκειμένου να καθίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν ταξιδέψει στην πόλη της Λαμίας. Εφόσον η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε κάποια δικαιολογημένη απάντηση για την απόφαση αυτή, οι ίδιοι οι φίλαθλοι έκαναν γνωστό πως δεν θα στηρίξουν την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της, ως μέτρο αντίδρασης.

Την ανακοίνωση υπογράφουν το «Lamia Fadomades Club» και το «Blue Club», οι οποίοι δίνουν ραντεβού στο σύνδεσμο τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.
Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!
Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :
ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!
-LAMIA FADOMADES CLUB-
-BLUE CLUB-
Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή