Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Με επιστροφές και τις γνωστές απουσίες η τελευταία προπόνηση (pics)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον αυριανό αγώνα της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ.

«Κλειστά τα χαρτιά» του κρατάει ο Μιχάλης Γρηγορίου όσο αφορά τη βασική ενδεκάδα του αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Ο Έλληνας τεχνικός, πριν από λίγη ώρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα, έχοντας και πάλι απουσίες… λίγο πολύ όμως γνωστές.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Ζήσης Χατζηστραβός και Θανάσης Μαργαρίτης, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Νίκος Τσούκαλος, Ανέστης Βλαχομήτρος και Κωνσταντίνος Νικολόπουλος.

Στα πλάνα του Γρηγορίου για το ματς της Κρήτης βρίσκεται ξανά και ο Γιώργος Σαραμαντάς ο οποίος εξέτισε την ποινή του και έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Εκτός για ακόμη μία προπόνηση ήταν ο Λουκάς Βύντρα, ο Μαρκ Ασίγκμπα, ο Πατρίκ Μπάχανακ, ο Κώστας Σταμούλης και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Λαμίας και αναζητείται τρόπος να λυθεί το συμβόλαιό του.

Στα της προπονήσεις, έμφαση δόθηκε στην τακτική από τον Γρηγορίου, ενώ είχε προηγηθεί δουλειά στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, κ. Γεωργιάδη.

Από ώρα σε ώρα αναμένουμε την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αναχωρεί για την Κρήτη το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες από το ζέσταμα της ομάδας: 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή