Ακολουθήστε μας

Πρωτάθλημα

Βαρούχας: “Κανένα πέναλτι στον Ντέλετιτς – Σωστά μέτρησε το γκολ της Λαμίας”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο τηλεδιαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία.

Ο καθηγητής διαιτησίας αλλά και τηλεδιαιτητής, Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε την διαιτησία του Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ και τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία.

Αυτό που υπογράμμισε ο τηλεδιαιτητής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinSport-FM, είναι πως σωστά αποβλήθηκε ο Μίλος Ντέλετιτς με δύο κίτρινες κάρτες, ενώ δεν υπάρχει πέναλτι ούτε στο 14΄αλλά και ούτε στο 30΄.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:

Βόλος-Λαμία (Μπέμπεκ): Ο Κροάτης δεν έδειξε κάτι φοβερό και διαφορετικό από τους Έλληνες διαιτητές, όπως και στο Άρης-ΑΕΚ. Παρότι έκανε λάθος στην αλλαγή του Ανσαριφάρντ η ΚΕΔ τον κράτησε και στο ματς του Βόλου. Στο 14’ ο Ντέλετιτς έπεσε για να πάρει πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Στο 30’ η Λαμία ζήτησε ένα πέναλτι και σωστά δεν δόθηκε. Στην ισοφάριση της Λαμίας αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει φάουλ νωρίτερα. Στο 67’ αποβλήθηκε ο Ντέλετιτς έχοντας πάρει κίτρινη για τον πανηγυρισμό του στο γκολ. Σωστά πήρε και τις δύο κάρτες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην αξία της πίστης που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μέχρι το τελευταίο λεπτό στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Α.Ο. Γραφών στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Ο τεχνικός της Λαμίας χαρακτήρισε αγχωτική την πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες, καθώς αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στην κατηγορία. Παράλληλα, υπογράμμισε την υπεροχή της ομάδας του και την κατοχή της μπάλας, με το γκολ του Αρμανίτη σε επιθετική μετάβαση να χαρίζει τελικά στους «κυανόλευκους» τους τρεις βαθμούς.

«Ήταν μια αγχωτική πρεμιέρα. Πολλά παιδιά και από τις δύο ομάδες έκαναν το ντεμπούτο τους στη Γ’ Εθνική. Θα μιλήσω για τη δική μας ομάδα, όπου είχαμε το άγχος της πρεμιέρας μέσα στο γήπεδό μας, το οποίο θέλουμε να είναι γεμάτο από κόσμο και να έχει αυτή την εικόνα. Στο τέλος, ευτυχώς, καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη.

Θεωρώ ότι η ομάδα μου είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και την κατοχή της μπάλας. Προσπαθούσαμε με οργανωμένες επιθέσεις να βρούμε τη λύση, όμως δεν τα καταφέραμε. Τελικά, σε μια επιθετική μετάβαση, καταφέραμε με τον Αρμανίτη να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του, επισημαίνοντας πως το σημαντικότερο ήταν ότι δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

«Πριν ξεκινήσουμε, τους είχα πει ότι το πιο βασικό είναι να το πιστεύουμε. Να πιστεύουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι θα κερδίσουμε και ότι θα πιάσουμε μια καλή απόδοση. Εγώ εστίασα περισσότερο στην απόδοση.

Στο τέλος, αυτό που τους είπα στα αποδυτήρια ήταν “μπράβο”. Ανεξάρτητα από τα λάθη και τα τακτικά ζητήματα που μπορεί να υπήρχαν, από πράγματα που σίγουρα δεν πήγαν όπως θέλαμε, για το μόνο που φεύγω πραγματικά χαρούμενος σήμερα είναι ότι το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αυτά τα παιδιά δεν ήθελαν να φύγουν από το γήπεδο αν δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς».

Κλείνοντας, ο τεχνικός του ΠΑΣ Λαμία αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας την ευχή να συνεχιστεί η εξέλιξή τους και στο μέλλον.

«Ο κύριος Παπανονικολάου, εγώ, ο κύριος Ευαγγελίου και ο κύριος Μπουργογιάννης ήμασταν χρόνια και χρόνια με αυτά τα παιδιά, σε μια χρυσή ηλικία μάθησης, θα τολμούσα να πω, για το ποδόσφαιρο. Αυτό τώρα βγαίνει προς τα έξω.

Μακάρι να δώσουμε και άλλα εφόδια στα παιδιά και κάποια στιγμή να φτάσει η ομάδα μας εκεί που είναι να φτάσει, γιατί κάποια στιγμή θα φτάσει. Και να δούμε πολλούς από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σήμερα να αγωνίζονται και στην ομάδα της ΑΕ».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΑ' ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΓ' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΦΩΚΙΚΟΣ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ NIKΟΣ ΜΩΚΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή