Νέα
Τρόπουλος: “Αν χρειαστεί να παίξω θα δώσω το 100%”


Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε ηλικία 16 ετών. Ο Νίκος Τρόπουλος μιλάει για το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΣ Λαμία.
Σε σελίδα στο instagram μίλησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Τρόπουλος.
Ο Τρόπουλος πριν από λίγο καιρό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ και όπως αναφέρει στις δηλώσεις του, ανυπομονεί για να αγωνιστεί.
Μάλιστα, δηλώνει έτοιμος να φορέσει τα γάντια του και να δώσει το 100℅ των δυνατοτήτων του, αν του ζητηθεί να υπερασπιστεί την εστία της Λαμίας.
Διαβάστε τη μίνι συνέντευξή του:


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-






ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-






Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
-






Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση









