Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Η μάχη και η προϊστορία των δύο πάγκων

Ματς – παραμονή μπορεί να χαρακτηριστεί το αποψινό για τον ΠΑΣ Λαμία ο οποίος υποδέχεται στις 17:15 τον Απόλλων Σμύρνης με στόχο τη νίκη και μόνο που θα τον ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξέρει καλά πως μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα δώσει…φτερά στα πόδια των παικτών του και αυτό θα επιδιώξει να κάνει.

Αγωνιστικά ο 47χρονος προπονητής είδε τον Ντέλετιτς να επιστρέφει στην αποστολή έπειτα από την ποινή λόγω καρτών που του είχε επιβληθεί σε αντίθεση με τον Μπα ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς με τον Παναιτωλικό και έμεινε εκτός.

Στο πλάνο της 11αδας προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Μπιάρνασον, Ταϊρον, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς και Αραμπούλι.

Από την άλλη ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη.

Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι, Φατιόν, Φερνάντεθ, Τσιλούλης και Ντάουντα οι πιθανοί 11!

Ο Γρηγορίου απέναντι σε Παράσχο, Απόλλωνα και αντίστροφα


 

Μιχάλης Γρηγορίου και Γιώργος Παράσχος έχουν συναντηθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν με την ιστορία να πηγαίνει με την εμπειρία αφού ο προπονητής της Λαμίας σε 8 ματς έχει νικήσει μόλις μια φορά, 5 ματς έχουν λήξει ισόπαλα ενώ δυο από αυτά βρήκαν νικητή τον Γιώργο Παράσχο.

Σε επίπεδο ομάδων τώρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλων Σμύρνης 5 φορές έχοντας τρεις νίκες, 2 ισοπαλίες και μία μόλις ήττα ως απολογισμό.

Τέλος ο Γιώργος Παράσχος έχει αντιμετωπίσει την Λαμία 4 φορές χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να την νικήσει αφού τρεις φορές έχει ηττηθεί και ένα ματς έχει λήξει χωρίς νικητή.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή