Αντίπαλοι
ΑΕΛ σε Κλάτενμπεργκ: “Να μην ορισθούν ξανά οι Παπαδόπουλος – Ζαχαριάδης σε αγώνες μας”
Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απευθύνεται στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην οποία ζητάει οι διαιτητές Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης να μην οριστούν μέχρι και το τέλος των playouts της Super League Interwetten σε αναμετρήσεις των βυσσινί, της Λαμίας και του Παναιτωλικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
“Κύριε Κλάτενμπεργκ,
Όπως έχετε διαπιστώσει η ομάδα μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ εναλλάσσετε στις τρείς τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μαζί με τις ΠΑΕ Λαμία και ΠΑΕ Παναιτωλικός .
Όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία και σύμφωνα με τις τρείς αυτές ομάδες, είναι βέβαιο ότι και οι τρείς θα είναι στα play out.
Εκείνο το οποίο θέλουμε να αναδείξουμε με την παρούσα επιστολή μας, είναι ότι σε 22 παιχνίδια των τριών αυτών ομάδων έχουν διαιτητεύσει (διαιτητής–VAR) μόνο δύο διαιτητές και συγκεκριμένα οι «πολυσυζητημένοι» διαιτητές Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης.
Σας ζητούμε με την παρούσα επιστολή μας, να κάνετε τον κόπο και να δείτε τις διαιτησίες των συγκεκριμένων αυτών διαιτητών, στα 22 αυτά παιχνίδια και θα αντιληφθείτε αμέσως το πώς με διαιτητικά λάθη εις βάρος μας, είτε με διαιτητικά λάθη που ευνοούν την Λαμία και τον Παναιτωλικό, έχουν καθηλώσει την ομάδα μας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Επειδή υποπτευόμαστε ότι τα λάθη των συγκεκριμένων δύο διαιτητών δεν είναι αθώα ανθρώπινα λάθη, γιατί είναι αδύνατον όλα τα λάθη να είναι εις βάρος μας όταν διαιτητεύουν αγώνες μας και υπέρ των Παναιτωλικού και Λαμίας όταν διαιτητεύουν αγώνες τους.
Επειδή είστε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα και είναι αδύνατον να έχετε αντιληφθεί την διαιτητική διαδρομή των συγκεκριμένων δύο διαιτητών και τις σχέσεις τους ακόμη και οικογενειακές, κυρίως του Ζαχαριάδη με σκοτεινά ερωτηματικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα οποία από το 1996 το έχουν δυσφημίσει διεθνώς και έχουν αδειάσει τα γήπεδα από οπαδούς των ομάδων.
Σας παρακαλούμε – ζητούμε όπως από τώρα και στο εξής να μην ορισθούν ξανά μέχρι το τέλος των play out διαιτητές τόσο στους αγώνες μας, όσο και στους αγώνες των Παναιτωλικού και Λαμίας οι διαιτητές Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης τόσο σαν διαιτητές αγώνων, όσο και σαν διαιτητές στο VAR.
Αλέξιος Κούγιας
Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης
ΠΑΕ ΑΕΛ”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία





















