Αντίπαλοι
Mπόλονι: “Θα μπορούσαμε να έχουμε ηττηθεί σήμερα”


Ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε πως γνωρίζουν στο «τριφύλλι» πως δε θα νικούν πάντα, ενώ είπε πως είναι θετικό πως η ομάδα του δεν χάνει τουλάχιστον.
Για το τι θα ήθελε να ξαναδεί: «Δε θέλω να μιλήσω πολύ για αρνητικά πράγματα, έστω κι αν τα είδα. Πρέπει να αυξηθεί η ταχύτητα του παιχνιδιού μας. Πρέπει να βρούμε τρόπους μεγαλύτερης δημιουργίας στα τελευταία 30 μέτρα. Πρόκειται για αγώνα που έληξε 0-0, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Αλλά βεβαίως δεν ήταν η περίπτωσή μας. Θα μπορούσε κανείς να χάσει αυτόν τον αγώνα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, χαρούμενοι. Ξέρουμε πως δεν πρόκειται να νικάμε όλους τους αγώνες. Ελπίζαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα απόψε. Μια μικρή ανάπαυλα θα κάνει καλό σε όλους. Ο αγώνας συνεχίζεται, από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε για το καλύτερο. Σημαντικό πως δεν ηττηθήκαμε θα κοιτάξουμε τους επόμενους αγώνες».
Για τη διατήρηση αήττητου και το μηδέν στην άμυνα: «Είναι μια βάση που μας ενισχύει. Αλλά ερευνούμε πως θα μπορέσουμε να καταφέρουμε να βρούμε μεγαλύτερη επιθετική αποτελεσματικότητα. Μας λείπουν τα χτυπήματα απ’ έξω. Δεν προκαλούμε, ούτε δημιουργούμε στημένες φάσεις».
Για τις μεταγραφές: «Έχω κάποιες μικρές ειδησούλες, αλλά θα τις κρατήσω για τον εαυτό μου. Κανένας να μην περιμένει αφίξεις δαπανηρές, τρομερές και φοβερές. Λαμβάνουμε υπόψη τις δυνατότητες που έχει ο σύλλογος. Μιλάω ίσως εναντίον του συμφέροντός μου, αλλά μερικά βήματα στην ανασύνταξη του συλλόγου πρέπει να τα κρατήσουμε. Όταν δούλευα στο παρελθόν στην Ελλάδα, είχα την τιμή να δουλέψω για τον ΠΑΟΚ σε δύσκολη περίοδο. Ήμουν θλιμμένος που οι διοικούντες μου είχαν δώσει συγχαρητήρια το Γενάρη να πουλήσουμε τους τρεις καλύτερους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε αυτή την κατάσταση, αλλά κάποιες συνθήκες που πρέπει να σεβαστούμε».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















