Ακολουθήστε μας

Νέα

Σοκ με Ταϊρον! Ένα μήνα εκτός!

Published

on

Δυστυχώς ο ΠΑΣ Λαμία και ο Μιχάλης Γρηγορίου θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Γκουστάβο Ταϊρόν για αρκετό καιρό.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό και τον χρόνο απουσίας του Ταϊρόν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Λαμία.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, κρατώντας τον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο τραυματισμός του μόνο απλώς δεν φαινόταν και δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Το σημερινό ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο» αναφέρει πως ο Ταϊρόν θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.

Αυτό σημαίνει πως ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μεσοεπιθετικό για τα ματς με την ΑΕΛ εντός, με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός, με τον ΠΑΟΚ εκτός, με τον Απόλλωνα Σμύρνης το εξ΄αναβολής αλλά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός.

Αν όλα πάνε καλά, ο Ταϊρόν θα επιστρέψει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις 7 Μαρτίου και ευχόμαστε όλοι να είναι υγιής και δυνατός.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή