Αντίπαλοι
ΠΑΕ ΑΕΛ: “Η σημερινή δικαίωση μεγαλύτερη και από την παραμονή!”


Όλοι την περιμέναμε και εννοείται πως βγήκε ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου για την εκδίκαση της υπόθεσης των δελτίων στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.
Πανηγυρίζει η ΠΑΕ ΑΕΛ για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου, το οποίο έκανε δεκτή την έφεση της «βυσιννί» ομάδας, για την ανάκληση των δελτίων στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, την οποία και χαρακτήρισε ως παράνομη.
💥ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ💥
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο, με τριμελή σύνθεση, Πρόεδρος ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Φώσκολος και μέλη οι κ.κ. Σιδέρης και Ερωτοκρίτου, έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της κατάπτυστης ουσιαστικά και νομικά απόφασης της Ε.Ι.Μ. της Ε.Π.Ο., που εισηγήθηκε ο εκτελεστικός γραμματέας της Ε.Π.Ο. Αλέξης Δέδες, πρώην υπάλληλος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και τα υποχείρια του Γιάννη Παπαδόπουλου (είναι γνωστό το πώς εκλέχθηκαν ως πρόεδροι των ενώσεών τους και αυτό ερευνάται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο., η οποία απαρτίζεται από Τακτικούς Δικαστές), Διακοφώτης της Δωδεκανήσου και Γιαρένης της Ανατολικής Αττικής, και εξαφάνισε την απόφαση της Ε.Ι.Μ. που για να ωφελήσει τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, συνεργάτη και φίλο επί χρόνια του Γιάννη Παπαδόπουλου και την ιστορική ομάδα της Λαμίας, που τόσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το γήπεδο παράγκα και τον αγωνιστικό χώρο βούρκο και λάσπη, συνεδρίασε τρείς ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ στις 6/2/2021 και έβγαλε την παράνομη, κατάπτυστη απόφασή της, μία ώρα πριν τον αγώνα, χωρίς ποτέ να μας καλέσει να συμμετάσχουμε στην διαδικασία και χωρίς ποτέ να μας την κοινοποιήσει νομίμως, παρασύροντας τον έντιμο διαιτητή κ. Κουτσιαύτη και τον κορυφαίο Ευρωπαίο διαιτητή κ. Κλάτενμπεργκ να μην διεξάγουν τον αγώνα παρά το ότι η ΑΕΛ παρατάχθηκε κανονικά στο γήπεδο με 20 ποδοσφαιριστές.
Η σημερινή μας δικαίωση για μας είναι μεγαλύτερη ακόμα και από την παραμονή μας στην κατηγορία, γιατί μόνοι μας και έχοντας απέναντί μας, ενωμένους ξεδιάντροπα, χωρίς να κρατούν τα προσχήματα, σαν μια γροθιά τους έμμισθους νομικούς συμβούλους της Ε.Π.Ο. με 7.000,00€ το μήνα Μπάρτζη και Σαράκη και τους κοινούς νομικούς συμβούλους της ΑΕΚ και της Λαμίας, το γνωστό από τα στημένα παιχνίδια της συμμορίας του Θωμά Μητρόπουλου το 2002, μεσάζοντα της παράγκας Αργύρη Λίβα «Αργύρη πόσο κάνει η 2η θέση;» και τον γνωστό Χάρη Γρηγορίου που συνοδεύει τον Γιάννη Παπαδόπουλο και αυτούς που τον συνοδεύουν στις εκλογές των ενώσεων σε όλη την Ελλάδα, διασύραμε όλη αυτή την εγκληματική οργάνωση του παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού με αυτή την απόφαση κανείς πλέον δεν δικαιολογείται ότι δήθεν δεν γνωρίζει ότι η Ε.Π.Ο. είναι υποχείριο στις διαθέσεις των εγκληματιών του παρασκηνίου του ποδοσφαίρου και να κλείνει τα μάτια.
Η ΑΕΛ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την οποία θα κοινοποιήσει στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, αλλά και στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου τα θεσμικά όργανα του Κράτους να ενεργήσουν τα δέοντα.
Όταν βλέπεις και ακούς τους νομικούς συμβούλους της Ε.Π.Ο. να γίνονται υποχείρια των κακοποιών του ποδοσφαίρου και να κακοποιούν με τις τοποθετήσεις τους, τους νόμους και τους κανονισμούς της FIFA και της Ε.Π.Ο., καταλαβαίνεις ότι η Ε.Π.Ο. είναι πλέον στο τελευταίο στάδιο ηθικής και δικαίου και ότι είναι υποχείριο της νέας εγκληματικής οργάνωσης που καταστρέφει το ποδόσφαιρο και τις έντιμες και ιστορικές ομάδες, αφήνοντας επί χρόνια στην Super League ομάδες με στάδια παράγκες, χωρίς οπαδούς και ερευνώμενες για στημένους αγώνες, καταστρέφοντας, τον οποιοδήποτε αναδεικνύει αυτή την ποδοσφαιρική δυσωδία και βρωμιά.
Την νομική υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΛ είχε, απέναντι σε όλους αυτούς, ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας με τον συνεργάτη του κ. Κωνσταντίνο Συνοδινό.
Υ.Γ. Τον 24ο αγώνα Λαμίας-Παναιτωλικού και ΑΕΛ διαιτητεύει, δυστυχώς, ένας από το γνωστό δίδυμο Παπαδόπουλου – Ζαχαριάδη στην Ριζούπολη.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Αντίπαλοι: Πάνοπλος στη Λαμία ο Βόλος


Η αποστολή του Βόλου για το αυριανό καθοριστικό παιχνίδι στην πόλη της Φθιώτιδας
Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (23/4, 18.00) για την 4η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.
Αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Σούντγκρεν, Μύγας, Κάτσικας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Χέρμανσον, Φερράρι, Ντε Καμπς, Τσοκάνης, Σκραμπ, Κόμπα, Μπερναντού, Ασεχνούν, Χουάνπι, Λάμπρου, Νάτσο Χιλ, Κόντε, Κόζστα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Αυτά τα χρήματα έλαβαν οι ελληνικές ομάδες από την UEFA για τους διεθνείς / To ποσό που πήρε ο ΠΑΣ Λαμία
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!