Νέα
Σκόνδρας: “Η υπόθεση παραμονή είναι στα χέρια μας”


Ο έμπειρος αμυντικός σχολίασε πως στη Λαμία… ορίζουν πλέον την τύχη τους και έδειξε αισιόδοξος για το φινάλε της σεζόν
Για τη χθεσινή (10/3) νίκη (2-1) της Λαμίας επί τς ΑΕΛ και όχι μόνο μίλησε ο Σκόνδρας στο Metropolis.
«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε αλλαγή προπονητή, ενισχυθήκαμε ακόμα περισσότερο και αυτό μας βοήθησε για να ανακάμψουμε και να πάρουμε σημαντικούς βαθμούς. Έχουμε αυτοπεποίθηση, δύσκολα χάνουμε πλέον, έχουμε δέσει ως σύνολο, έχουμε χημεία και είναι στα χέρια μας η υπόθεση-παραμονή στην κατηγορία. Δεν σημαίνει επειδή κερδίσαμε τη Λάρισα πως τελείωσαν όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε και του χρόνου να αγωνιζόμαστε στη Super League 1», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός.
Που μετά ρωτήθηκε για τη «μάχη» της 2ης θέσης. «Στα πλέι οφ θα γίνει μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση. Όποια ομάδα είναι πιο έτοιμη και όποια έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ θα πάρει και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Όλες οι ομάδες είναι κοντά, δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια μεταβατική πορεία. Άλλαξε προπονητή, ήρθε ο Πάμπλο Γκαρσία που μου αρέσει η δουλειά που κάνει στην ομάδα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν είναι στα καλά τους, ενώ ο Άρης δείχνει άλλο πρόσωπο φέτος σε σχέση με πέρυσι. Όλοι μπορούν να βγουν δεύτεροι, αλλά ο Αστέρας παρότι διαθέτει καλή ομάδα δεν θα αντέξει την πίεση». Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως ο ΠΑΟΚ, η πρώην ομάδα του, δέχεται εύκολα γκολ. «Θέμα συγκέντρωσης και τύχης είναι το γεγονός ότι δέχεται εύκολα γκολ. Αυτοί που με δυσκολεύουν για να τους μαρκάρω από τον ΠΑΟΚ είναι οι Τζόλης και Ουάρντα».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















