Νέα
Βαρούχας: Σωστό το πέναλτι στον Καραμάνο – Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Γούτα


Καλό βαθμό στους διαιτητές της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League έβαλε ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως στο πέναλτι που κέρδισε ο Καραμάνος οριακά δεν είναι οφσάιντ ο επιθετικός της Λαμίας ενώ αντίθετα εξέφρασε την άποψη πως το γκολ του Γούτα έπρεπε κανονικά να μετρήσει.
Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες στην 26η αγωνιστική:
ΑΕΛ-Ολυμπιακός (Τζοβάρας): «Το πέναλτι στον Χασάν είναι καθαρό, γιατί ο αμυντικός της ΑΕΛ κάνει… λαβή στον αντίπαλό του. Ήταν ένα ανόητο μαρκάρισμα. Ένα πέναλτι που ζητά η ΑΕΛ για χέρι δεν υπάρχει παράβαση, γιατί το χέρι είναι μαζεμένο και η μπάλα πάει από το πόδι στο χέρι. Στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΛ υπάρχει οφσάιντ και επιθετικό φάουλ. Στο 0-3 του Ολυμπιακού, ο Ελ Αραμπί είναι οφσάιντ, αλλά η θέση πάει σε καλυπτόμενο παίκτη. Όταν η μπάλα επιστρέφει στον Ελ Αραμπί, το γκολ είναι κανονικό. Στο 1-3 του Νούνιτς δεν υπάρχει παράβαση για οφσάιντ».
Απόλλων-Παναιτωλικός (Καραντώνης): «Δεν υπήρχε κάποια δύσκολη φάση για τους διαιτητές».
Άρης-ΟΦΗ (Διαμαντόπουλος): «Ο Άρης ζήτησε πέναλτι για ένα χέρι, αλλά η μπάλα βρίσκει στον ώμο του παίκτη του ΟΦΗ. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση».
Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαπέτρου): «Καλή η διαιτησία του Παπαπέτρου στην επιστροφή του. Στο 23’ έχει ένα δοκάρι ο ΠΑΣ και η μπάλα χτυπά τη γραμμή, αλλά δεν περνά ολόκληρη. Σωστά, λοιπόν, το γκολ δεν μέτρησε και από τον πρώτο βοηθό Κωσταρά, αλλά και από το VAR. Στο 48’ ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι για χέρι, αλλά δεν υπάρχει παράβαση».
Βόλος-ΑΕΚ (Μανούχος): «Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μιτάι κάνει απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Περέα και τον ανατρέπει αφού τον βρίσκει στα πόδια. Σωστά δόθηκε το πέναλτι. Σο 85’ ο Μπαριέντος σωστά αποβάλλεται. Το μαρκάρισμα που κάνει στον Μάνταλο είναι στο όριο για απευθείας κόκκινη, ενώ είχε ήδη κίτρινη. Στη συνέχεια του δίνει κουτουλιά. Πολύ σωστά αποβλήθηκε».
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Βερμπούμεν): «Ο Ουάρντα στο 15’ έχει μια πτώση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Στο 33’ ένας παίκτης του Παναθηναϊκού παίρνει κεφαλιά και έχει δίπλα του τον Μαουρίσιο με τεντωμένο το χέρι, αλλά η μπάλα δεν βρίσκει εκεί και δεν υπάρχει πέναλτι. Στο 2-0 του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί φεύγει πίσω από τη σέντρα».
Λαμία-Ατρόμητος (Βρέσκας): «Το πέναλτι που κάνει ο Γούτας στον Καραμάνο είναι καθαρό και οριακά φαίνεται πως δεν είναι οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά, ο Ατρόμητος σκοράρει, αλλά η μπάλα δεν έχει βγει άουτ. Ο βοηθός από τη θέση που είναι δεν μπορεί να έχει σαφή άποψη. Το γκολ του Γούτα έπρεπε να μετρήσει, κακώς σήκωσε σημαία ο Καλαμπόκης».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν


Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-






Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας
-




Στις 31 Ιουλίου μαθαίνουν το πρόγραμμα τους οι ομάδες της Γ’ Εθνικής























