Ακολουθήστε μας

Νέα

Βαρούχας: Σωστό το πέναλτι στον Καραμάνο – Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Γούτα

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Καλό βαθμό στους διαιτητές της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League έβαλε ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως στο πέναλτι που κέρδισε ο Καραμάνος οριακά δεν είναι οφσάιντ ο επιθετικός της Λαμίας ενώ αντίθετα εξέφρασε την άποψη πως το γκολ του Γούτα έπρεπε κανονικά να μετρήσει.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες στην 26η αγωνιστική:

ΑΕΛ-Ολυμπιακός (Τζοβάρας): «Το πέναλτι στον Χασάν είναι καθαρό, γιατί ο αμυντικός της ΑΕΛ κάνει… λαβή στον αντίπαλό του. Ήταν ένα ανόητο μαρκάρισμα. Ένα πέναλτι που ζητά η ΑΕΛ για χέρι δεν υπάρχει παράβαση, γιατί το χέρι είναι μαζεμένο και η μπάλα πάει από το πόδι στο χέρι. Στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΛ υπάρχει οφσάιντ και επιθετικό φάουλ. Στο 0-3 του Ολυμπιακού, ο Ελ Αραμπί είναι οφσάιντ, αλλά η θέση πάει σε καλυπτόμενο παίκτη. Όταν η μπάλα επιστρέφει στον Ελ Αραμπί, το γκολ είναι κανονικό. Στο 1-3 του Νούνιτς δεν υπάρχει παράβαση για οφσάιντ».

Απόλλων-Παναιτωλικός (Καραντώνης): «Δεν υπήρχε κάποια δύσκολη φάση για τους διαιτητές».

Άρης-ΟΦΗ (Διαμαντόπουλος): «Ο Άρης ζήτησε πέναλτι για ένα χέρι, αλλά η μπάλα βρίσκει στον ώμο του παίκτη του ΟΦΗ. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση».


Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαπέτρου): «Καλή η διαιτησία του Παπαπέτρου στην επιστροφή του. Στο 23’ έχει ένα δοκάρι ο ΠΑΣ και η μπάλα χτυπά τη γραμμή, αλλά δεν περνά ολόκληρη. Σωστά, λοιπόν, το γκολ δεν μέτρησε και από τον πρώτο βοηθό Κωσταρά, αλλά και από το VAR. Στο 48’ ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι για χέρι, αλλά δεν υπάρχει παράβαση».

Βόλος-ΑΕΚ (Μανούχος): «Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μιτάι κάνει απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Περέα και τον ανατρέπει αφού τον βρίσκει στα πόδια. Σωστά δόθηκε το πέναλτι. Σο 85’ ο Μπαριέντος σωστά αποβάλλεται. Το μαρκάρισμα που κάνει στον Μάνταλο είναι στο όριο για απευθείας κόκκινη, ενώ είχε ήδη κίτρινη. Στη συνέχεια του δίνει κουτουλιά. Πολύ σωστά αποβλήθηκε».

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Βερμπούμεν): «Ο Ουάρντα στο 15’ έχει μια πτώση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Στο 33’ ένας παίκτης του Παναθηναϊκού παίρνει κεφαλιά και έχει δίπλα του τον Μαουρίσιο με τεντωμένο το χέρι, αλλά η μπάλα δεν βρίσκει εκεί και δεν υπάρχει πέναλτι. Στο 2-0 του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί φεύγει πίσω από τη σέντρα».

Λαμία-Ατρόμητος (Βρέσκας): «Το πέναλτι που κάνει ο Γούτας στον Καραμάνο είναι καθαρό και οριακά φαίνεται πως δεν είναι οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά, ο Ατρόμητος σκοράρει, αλλά η μπάλα δεν έχει βγει άουτ. Ο βοηθός από τη θέση που είναι δεν μπορεί να έχει σαφή άποψη. Το γκολ του Γούτα έπρεπε να μετρήσει, κακώς σήκωσε σημαία ο Καλαμπόκης».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τον ΠΑΣ Λαμία 1964 αποχαιρέτησε ο Γιώργος Βρέττας, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην ομάδα της Φθιώτιδας, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Βρέττας αποτέλεσε μέλος της προσπάθειας της Λαμίας στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες και μέσα από την παρουσία του με την κυανόλευκη φανέλα έζησε σημαντικές στιγμές και απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες.

Όπως είχαμε αναφέρει και στη χθεσινή εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, καθώς έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί στη Β’ Κατηγορία με την Αγία Νάπα.

Μάλιστα, στην Αγία Νάπα ο Βρέττας θα συναντήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με πρόσφατη παρουσία στο φθιωτικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργαλή, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Αστέρα Σταυρού στη Γ’ Εθνική.

Το συγκινητικό μήνυμα του Βρέττα

Ο Γιώργος Βρέττας αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Λαμία με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα, αναφερόμενος στην πορεία του από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα, αλλά και στις αναμνήσεις που δημιούργησε στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Βρέττα:

«Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα που με στήριξε από τις ακαδημίες, έπειτα μου έδωσαν την ευκαιρία και ανδρώθηκα στην πρώτη ομάδα, και την περσινή σεζόν καταφέραμε κάτι που κρίθηκε αδύνατο από πολλούς. Άπειρες εμπειρίες, αξέχαστες στιγμές και φιλίες που θα κρατήσουν.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλα τα άτομα που βοήθησαν στο έργο της ομάδας, από τους προπονητές και τους παίκτες μέχρι και τον κόσμο που δεν έχασε ευκαιρία να είναι δίπλα μας.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ16:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣΑΣΤ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ16:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΝΙΚΟΣ ΜΩΚΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή