Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής




Ορίστηκαν οι διαιτητές για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος τις Superleague…

Αναλυτικά:


Σάββατο 6 Ιανουαρίου 

15:00 Πανιώνιος-Κέρκυρα: Τζοβάρας (Πήττας, Πυλαρινός) 
17:15 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Βάτσιος (Καρατζίκας, Φωτόπουλος) 
19:30 Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Καραντώνης (Ευθυμιάδης, Γρεβένης) 

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 

15:00 Παναθηναϊκός-Πλατανιάς: Ζαχαριάδης (Σίπκας, Χατζηνάκος) 
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Σκουλάς (Ποντίκης, Μεϊντάνας) 
17:15 Λαμία-Ξάνθη: Παπαπέτρου (Ακρίβος, Μπούξμπαουμ) 
19:30 Λάρισα-Ολυμπιακός: Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος, Καρσιώτης) 

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 

19:30 Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος: Παπαδόπουλος (Καραβασίλης, Νικολαΐδης)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή