Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Λαμία: Ικανοποίηση Αυγενάκη για τις προετοιμασίες ενόψει Ακρόπολις! “Σε 20 μέρες όλα θα είναι έτοιμα…” (Φωτό & Βίντεο)

Την πόλη της Λαμίας και τις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης όπου και θα φιλοξενηθεί η καρδιά του “Ράλλυ Ακρόπολις”, το Service Park, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Συνοδευόμενος από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό, τον δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραϊσκο, καθώς και τους βουλευτές ΝΔ Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, Γιώργο Κοτρωνιά, Θέμη Χειμάρα, τους αντιπεριφερειάρχες Θανάση Καρακάντζα, Κώστα Αποστολόπουλο, Κώστα Καραγιάννη τον αντιδήμαρχο Πάνο Φώσκολο, αλλά και άλλους φορείς και αιρετούς, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ.

Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης / Lamianow.gr


Λ. Αυγενάκης : Σε περίπου 20-25 μέρες όλα θα είναι έτοιμα

Ο υφυπουργός κ. Αυγενάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των εργασιών τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είμαστε μπροστά και από τα χρονοδιαγράμματα σημειώνοντας: “… κάνω την εκτίμηση ότι σε περίπου 20-25 μέρες όλα θα είναι έτοιμα. Μεγάλη ικανοποίηση. Όλα θα έχουν ολοκληρωθεί. Πολύ νωρίτερα από ότι είχαμε υπολογίσει. Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου και ακόμη καλύτερα”.

Χ. Σταϊκούρας : Ορθή επιλογή της κυβέρνησης το βασικό κομμάτι του αγώνα να διεξαχθεί στην Λαμία

“Η Ελλάδα με ενισχυμένη αυτοπεποίηθηση και αξιοπιστία κερδίζει. Η κυβέρνηση έθεσε υψηλούς στόχους και τους επέτυχε. Με την καθοδήγηση του πρωθυπουργού και τον συντονισμό του υφυπουργού το Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται στην Ελλάδα. Ορθή επιλογή της κυβέρνησης είναι το βασικό κομμάτι αυτού του αγώνα να διεξαχθεί στην Στερεά Ελλάδα με έδρα την Λαμία. Αυτό σημαίνει ότι οι ευθύνες όλων μας είναι αυξημένες”.

Φ. Σπανός : Οι ειδικές θα φροντίσουμε να είναι απόλυτα έτοιμες και πριν τον χρόνο που χρειάζεται

“Με πρώτο τον υφυπουργό και δίπλα του όλους εμάς Περιφέρεια και Δήμους συντεταγμένα κινούμαστε για την άρτια διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις. Η πέμπτουσία του Ράλι που είναι οι ειδικές θα φροντίσουμε να είναι απόλυτα έτοιμες και πριν τον χρόνο που χρειάζεται”.

Θ. Καραϊσκος : Είναι στοίχημα για εμάς και όλοι μαζί θα το κερδίσουμε

“Είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε τον πρωτεργάτη της έλευσης της διοργάνωσης στην χώρα μας, τον κ. Αυγενάκη τον οποίο ενημερώσαμε για τις εργασίες που γίνονται στην ΠΕΛ. Θέλω να πω ότι όταν μας έγινε η τιμή και ανακοινώθηκε η διοργάνωση του αγώνα από τη Λαμία, ανασκουμπωθήκαμε για να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις και στα χρονοδιαγράμματα που αναλάβαμε. Είναι στοίχημα για εμάς και όλοι μαζί θα το κερδίσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε περήφανους εκείνους που μας έκαναν την τιμή και μας εμπιστεύθηκαν”.

            Τέλος ο κ. Αυγενάκης επισκέφθηκε το Χαλκιοπούλειο και πιο συγκεκριμένα το βοηθητικό Στάδιο όπου τοποθετείται νέο παρκέ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αφιερώματα

Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περνούν από μια ομάδα και ξεχνιούνται γρήγορα.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που, παρά το σύντομο πέρασμά τους, καταφέρνουν να κερδίσουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές του κόσμου.

Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα ο Αγκουστίν Πιτσιόλο.

Ο Αργεντινός μέσος φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας τη σεζόν 2006-07 και μπορεί η παρουσία του να μην κράτησε πολύ, όμως η αγωνιστικότητά του, το πάθος που έβγαζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως ο εξαιρετικός χαρακτήρας του τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στους φίλους της ομάδας.

Και μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε, όμως ο Πιτσιόλο δεν ξέχασε ποτέ τη Λαμία.

Αντιθέτως, παρακολουθούσε διαχρονικά την πορεία της ομάδας και διατηρούσε το ενδιαφέρον του για όσα συνέβαιναν στην πόλη και τον σύλλογο.

Άλλωστε, είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί του απευθείας από την Αργεντινή, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνομιλία με εικόνα και ήχο μέσω του Τρίο Μπελκάντο, όπου μοιράστηκε τις αναμνήσεις και τα συναισθήματά του για τη Λαμία.

Σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά το πέρασμά του από τα γαλανόλευκα, ο Αγκουστίν Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά όχι για επαγγελματικούς λόγους, αλλά με αφορμή ένα προσωπικό ταξίδι που τον φέρνει ξανά κοντά σε έναν τόπο που τον σημάδεψε.

Και φυσικά, από το πρόγραμμά του δεν θα μπορούσε να λείπει η Λαμία, μια πόλη που, παρά τη σύντομη παραμονή του, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μνήμη και την καρδιά του.

Η επίσκεψή του αποτελεί μια όμορφη αφορμή για να ξανασμίξει με παλιούς φίλους, να θυμηθεί στιγμές από μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική περίοδο και να διαπιστώσει από κοντά πόσο έχει αλλάξει η ομάδα και η πόλη όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά, εμείς ανυπομονούμε να τον συναντήσουμε από κοντά και να τον φιλοξενήσουμε στην εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα» του Lamia Polis 87,7, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις ιστορίες του από τη Λαμία του τότε, αλλά και τις σκέψεις του για τη σημερινή πορεία της ομάδας και το μέλλον.

Άλλωστε μη ξεχνάμε, πώς μιλώντας μας πριν λίγα χρόνια, είχε αποκαλύψει πως ακολουθεί την προπονητική, εκφράζοντας την κρυφή του επιθυμία κάποια στιγμή να επιστρέψει στον σύλλογο.

Ποιος ξέρει. Ίσως αυτό το ταξίδι να αποτελέσει το εφαλτήριο!

Καλώς να ορίσεις ξανά στη Λαμία, Αγκουστίν!

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ….

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή