



Μεταγραφές
Κεφάλαιο Ταϊρόν: Τα δεδομένα για ανανέωση στο συμβόλαιό του
H σεζόν ολοκληρώνεται, ο ΠΑΣ Λαμία κοιτά την επόμενη μέρα και σιγά σιγά μέχρι να δοθεί η καλοκαιρινή άδεια στους ποδοσφαιριστές η διοίκηση θα “τρέξει” να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα των ανανεώσεων.
Ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει μία πρώτη κουβέντα με την πλευρά της διοίκησης για την επόμενη ημέρα, άλλοι έχουν ήδη συμφωνήσει και άλλοι περιμένουν τη στιγμή που θα θέσουν επί τάπητος το θέμα των συμβολαίων τους.
Όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα, έτσι και στη Λαμία υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δηλαδή που ναι μεν το συμβόλαιό τους λήγει ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί το αν θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα.


Σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσαμε να πούμε πως βρίσκεται ο Γκουστάβο Ταϊρόν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ολοκληρώνει την δεύτερη θητεία του στους κυανόλευκους ωστόσο οι συχνοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει όσο ο ίδιος αλλά και η ομάδα θα ήθελε.
Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει ιδιαίτερη την περίπτωσή του. Ο Ταϊρόν όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ήταν επιρρεπής στους τραυματισμούς κάτι που του κόστισε, πέρυσι την συμμετοχή του σε ολόκληρη την διαδικασία των play out και φέτος τον άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν 70 (!) ημέρες!
Κανείς φυσικά δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός πως πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό και άκρως επιδραστικό στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού ποδοσφαιριστή ο οποίος όταν είναι καλά, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με τα τεχνικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.


Όλοι αυτοί οι παράγοντες θα εξεταστούν από τις δύο πλευρές και θα αποφασιστεί το αν ο “Τάι” θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Ο ίδιος πάντως εκφράζει με κάθε ευκαιρία που του δίνεται την επιθυμία να παραμείνει και να αποδείξει πράγματα. Και η Λαμία από την άλλη εκτιμά το πάθος και την ποιότητά του θεωρώντας τον μία αξιόλογη περίπτωση. Για αυτό άλλωστε και στην πιο δύσκολη στιγμή της σε επίπεδο Super League τον επιστράτευσε!
Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας και από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του θα κρίνουν αν μπορεί να συνεισφέρει στην ομάδα τη νέα σεζόν. Άλλωστε μπορεί να αγωνίζεται για 2η σεζόν στην Λαμία όμως και τις δύο ήρθε μεσούσης της σεζόν από αγωνιστική απραξία και χωρίς καλοκαιρινή προετοιμασία με κάποια ομάδα!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















