Play Out
ΠΑΣ Λαμία: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το φινάλε!


Στην απουσία του Γιάννη Σκόνδρα ήρθαν να προστεθούν άλλες δύο και μάλιστα βασικές απουσίες για τον ΠΑΣ Λαμία. Δείτε όλα τα τελευταία νέα εδώ.
Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου
Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε ο ΠΑΣ Λαμία, με σκοπό προφανώς τη νίκη που θα του δώσει την δυνατότητα να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται… καθαρά για λόγους ψυχολογικούς.
Η προετοιμασία όμως «κρύβει» επιστροφές και απουσίες. Η επιστροφή αφορά τον Έλμαρ Μπιάρνασον, ο οποίος έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά την θλάση που είχε υποστεί στον αγώνα με την ΑΕΛ.
Ο Γιάννης Σκόνδρας από την άλλη, παραμένει εκτός και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι διαθέσιμος για το τελευταίο ματς της σεζόν.
Σε αυτή την απουσία τώρα, έρχονται να προστεθούν αυτές του Μίλος Ντέλετιτς και του Άνχελ Μαρτίνεθ. Ο μεν Ντέλετιτς απουσίασε γενικώς από την προπόνηση. Ο δε Μαρτίνεθ, πήρε μέρος κανονικά στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης, ενώ όταν οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες για να παίξουν το γνωστό «κορόιδο», ο Ισπανός απείχε. Δεν αποχώρησε από την προπόνηση, έκανε όμως χαλαρό τρέξιμο.
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τώρα ακολούθησε ο Μαργαρίτης, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας από τον τραυματισμό που είχε, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ανταμά Μπα. Ο Μαυριτανός δεν υπολογίζεται παρόλο αυτά προπονείται μόνος του.
Τέλος, απών ήταν σήμερα ο 3ος (κατά σειρά) τερματοφύλακας της Λαμίας, Παναγιώτης Κατσίκας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















