Ακολουθήστε μας

Νέα

Με έδρα το «Αθανάσιος Διάκος» η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία!

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της έδρας της ομάδας Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

Το πρωτάθλημα της SuperLeague K19 άρχισε ξανά, είδηση η οποία χαροποίησε κυρίως τα παιδιά που επέστρεψαν στο γήπεδο, αλλά και τις ομάδες τους.

Στο πρώτο ματς μετά την διακοπή, ο ΠΑΣ Λαμία κατάφερε να φύγει με το διπλό από το «Αλκαζάρ» κόντρα στην ΑΕΛ με 0-2 σκορ.

Όμως, όλο αυτόν τον καιρό υπήρχε ένα θέμα που απασχολούσε τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό δεν είναι άλλο από την έδρα της ομάδας, που για αρκετά χρόνια αποτελεί μόνιμο πρόβλημα.

Λύση τώρα στο πρόβλημα αυτό ήρθαν να δώσουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις και η ομάδα θα έχει έδρα μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων το ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Θυμίζουμε πως στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague K19, η Λαμία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

 

 

Πηγή

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή