Match Center
Λαμία από ατσάλι….


Η Λαμία φιλοξενήθηκε από τον Απόλλων Σμύρνης για την 12η αγωνιστική, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 89′ όμως ο Πίτι με πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια, χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Μία Λαμία με αρκετές αλλαγές τη σύνθεσή της και τον Βουό να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα μετά από σχεδόν 2 μήνες…O Mπάμπης Τεννές εκτός από την χρησιμοποίηση του Κουκόλη στη θέση του τραυματία Αναστασιάδη, έριξε και τον Λινάρδο στην θέση του Πίτι αλλά και τον Βουό στην θέση του Ακόστα, περνώντας παράλληλα τον Βάντερσον σε ρόλο αριστερού εξτρέμ.
Για ακόμη ένα παιχνίδι οι φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στο πλευρό της, αφού περίπου 60 άτομα βρέθηκαν στη θύρα 6 του γηπέδου προκειμένου να στηρίξούν την προσσπάθεια των ποδοσφαιριστών της.
Πιο κινητικοί οι γηπεδούχοι στην αρχή της αναμέτρησης, με ένα φάουλ του Ανιέτε στο 5′ να μην ανησυχεί την άμυνα της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 8′ με ένα γυριστό του Βουό να κοντράρει ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης ύστερα από κλέψιμο και πάσα του Μπλάζιτς δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα τον Τσόβιτς από πλεονεκτική θέση…Στο 15′ ο Κύργιας με αριστερό σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπλάζιτς σούταρε αρκετά άουτ. Στο 19′ ο Αλμπάνης ταλαιπώρησε τρεις παίκτες για να σουτάρει τελικά στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. Με την συμπλήρωση εικοσιτεσσάρων λεπτών ο Απόλλων βγήκε με προϋποθέσεις στην επίθεση με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει και τον Ασίιγκμπα να διώχνει σωτήρια…Στο 30′ και σε ένα στημένο σε καλήθέση για τους γηπεδούχους ο Κούρος έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 34′ ο Μάατσι πάτησε περιοχή, ο Παπαδόπουλο βγήκε, με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα όμως ο Ασίγκμπα έδιωξε τον κίνδυνο από την άμυνά του. Στο 40′ ακόμη μια επικίνδυνη φάση για τον Απόλλων με τον Κοντοέ να φεύγει από τα δεξιά, όμως ο Καστιγιέχος από ευνοϊκή θέση δεν εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του. Τρία λεπτά αργότερα ο Βουό πήρε την κεφαλιά από το φάουλ του Βάντερσον με τον Τσόβιτς να μπλοκάρει εύκολα…Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Απόλλων να έχει την κατοχή της μπάλας και την Λαμία να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα την άμυνα των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη ο προπονητής της ομάδας μας θέλοντας να δώσει περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας του πέρασε τον Πίτι στην θέση του Λινάρδου ενώ από την άλλη ο Ζόραν Βούλιτς αντικατέστησε τον Καστιγιέχος με τον Ελμπάζ. Στο 53΄ ένα κερδισμένο φάουλ για τους γηπεδούχους πέρασε ανεκμετάλλευτο, Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0 με τον Παπάζογλου να παίρνει μόνος και αφύλακτος την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων… Δύο λεπτά αργότερα και σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Ελμπάζ δοκίμασε ένα μακρινό σουτ με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια, την ώρα που ο Μπάμπςης Τεννές πέρασε στο παιχνίδι και τον Αναστασόπουλο στη θέση του Παντελιάδη, με τον Όμο να μεταφέρεται στην άμυνα και τον Ασίγκμπα στα αριστερά αυτής. Πέντε λεπτά αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων με τον Όμο να γλιστράει, τον Αλμπάνη να φεύγει μόνος του δεξιά και τον Παπαδόπουλο με το ένα χέρι να σώζει την εστία του. Δύο λεπτά αργότερ ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 76′ ο Αλμπάνης βρέθηκε στην περιοχή όμως ο κος Στυλιαράς έδειξε παίζεται ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ελμπάζ από το ύψος της μικρής πλάσαρε άουτ. Ο Βάντερσον άφησε την θέση του στον Ακόστα. Στο 80′ ο Ελμπαζ επιχείρησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να σκοράρει ωστόσο ο Ασίγκμπα έδιωξε με το κεφάλι. Στο 84′ ο Παπαδόπουλος με νέα τρομερή απόκρουση έσωσε την εστία του από την κεφαλιά του Κύργια ενώ στην εξέλιξη τη φάσης η Λαμία βγήκε με 4 ποδοσφαιριστές στην αντεπίθεση, ο Μπλάζιτς άλλαξε ωραία πλευρά όμως ο Τσόβιτς πρόλαβε και έδιωξε σε πλάγιο. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 87′ με τον Ελμπάζ να αδείαζει δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας και να πλασάρει την εστία του εξουδετερωμένου Παπαδόπουλου.. Η Λαμία στην επόμενη φάση βγήκε μπροστά και κέρδισε πέναλτι με τον Όμο να ανατρέπεται από τον …. Ο Πίτι ανέλαβε την εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 πανηγυρίζοντάς το έξαλλα μπροστά στους οπαδούς της ομάδας μας. Το 1-1 δεν άλλαξε και η Λαμία απέδρασε από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για αυτήν με έναν πολύτιμο βαθμό…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0


Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την Αναγέννηση Άρτας.
Ο ΠΑΣ Λαμία συνέχισε νικηφόρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 2-0 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», για τη 12η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».
Δυναμική εκκίνηση
Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Φράγκος δέχθηκε τράβηγμα από τον Γιαλεδάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Γκουντέλα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 21’ η Αναγέννηση Άρτας είχε τη δική της καλή στιγμή, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μανιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαλεδάκης τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Στάγκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.
Η καλύτερη φάση της Λαμίας ήρθε στο 23’ και μετατράπηκε σε γκολ: μια υποδειγματική συνεργασία από τον άξονα με Κουφιώτη – Φυτόπουλο – Βρέττα, κατέληξε στον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.
Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη
Στο 51’ ο Φράγκος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ξεκίνησε από τα αριστερά, έκλεισε προς τον άξονα και με ένα δυνατό, μακρινό σουτ νίκησε τον Σταύρου για το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Ο ΠΑΣ Λαμία κράτησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη με 2-0.
MVP της αναμέτρησης
Αναμφίβολα ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε ντομπλέτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία






















