



Μεταγραφές
Κρούση Λαμίας σε Ενσικουλού!
Σε επαφή με την πλευρά του Κλάρκ Ενσικουλού ήρθε τις προηγούμενες ημέρες ο ΠΑΣ Λαμία προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο απόκτησής του.
Οι κυανόλευκοι παράλληλα με το μέτωπο των ανανεώσεων «χτενίζουν» τη μεταγραφική αγορά προκειμένου να διαμορφώσουν από νωρίς το ρόστερ της νέας σεζόν.
Έτσι μετά τις ανανεώσεις των Μαρτίνεθ, Ταϊρόν, Τζανετόπουλου και Μπεχαράνο και την απόκτηση του Γκαραβέλη και του Ελευθεριάδη, οι κυανόλευκοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε…Περιστέρι μεριά!
Ο Γιώργος Μανούσος σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται μια ανάσα από το να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Λαμία, με τους κυανόλευκους να μην μένουν μόνο σε αυτόν αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Lamiara.gr στο κάδρο βρίσκεται και ο Κλάρκ Ενσικουλού!
O 28χρονος Kονγκολέζος εξτρέμ, ολοκλήρωσε την θητεία του στον Ατρόμητο και τις προηγούμενες ημέρες βολιδοσκοπήθηκε από την Λαμία για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Οι συζητήσεις είχαν θετικό πρόσημο και οι δύο πλευρές πιθανότατα θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι το προσεχές διάστημα.
Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων της Λαμίας από την εποχή που αγωνιζόταν στον Πλατανιά και μάλιστα έχει απασχολήσει σε περισσότερες από μία μεταγραφικές περιόδους την ομάδα μας, με τελευταία αυτή του περασμένου καλοκαιριού όταν και ο Ατρόμητος αποφάσισε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του αν και οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία (Ενσικουλού – ΠΑΣ Λαμία)
Η Λαμία δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή αφού βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από το πρωτάθλημα της Κύπρου και πλέον μένει να δούμε αν οι κυανόλευκοι θα κινηθούν άμεσα για να κλείσουν ακόμη μία θέση στο ρόστερ τους.
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Ενσικουλού δεν χρειάζονται αφού ο 29χρονος έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φέτος πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου















