Μεταγραφές
Επιβεβαιώνει συμφωνία με ελληνική ομάδα ο Μανούσος!


Ένα μεταγραφικό σήριαλ που έχει εμπλακεί και ο ΠΑΣ Λαμία, μάλλον οδεύει προς το τέλος του…
Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, που όχι απλά ενδιαφέρει τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας έχει καταθέσει σύμφωνα με δημοσιεύματα την καλύτερη προσφορά, επιβεβαίωσε πως συμφώνησε με ομάδα της SuperLeague 1.
Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο μας, ο ΠΑΣ Λαμία είναι η ομάδα που έχει καταθέσει έως τώρα τη μεγαλύτερη προσφορά για τον ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν, ο Μανούσος θα φορέσει τα «κυανόλευκα».
Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του balla.com.cy:
Στην Ελλάδα γράφουν ότι ο Γιώργος Μανούσος που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο είναι μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες.
Η ιστοσελίδα μας balla.com.cy πάει ένα βήμα παρακάτω και σας μεταφέρει ότι ο Ελλαδίτης επιθετικός το όνομα του οποίου έπαιξε και αυτό το καλοκαίρι για την Κύπρο, συμφώνησε με ομάδα στην Ελλάδα.
Δεν το λέμε εμείς αλλά μας το μετέφερε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του (μιλήσαμε για το ενδιαφέρον από Κύπρο), χωρίς να θέλει για την ώρα να αποκαλύψει ποια είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.
Αυτό σημαίνει ότι μέσω του balla μπαίνει ένα τέλος στα όνειρα κάποιων ομάδων (πέραν από αυτήν που συμφώνησε) για να τον κάνουν δικό τους.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Μαγκλάρας!


Την θέση κάτω από τα γκολποστ θωρακίζει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μαγκλάρα.
Ο 25χρονος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από την Ένωση 2010 και υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πρόοδο Ρωγών.
Τέλος υπενθυμίζουμε πως ο Μαγκλάρας είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής με τον Αστέρα Σταυρού.
Οι εμπλεκόμενες πλευρές κινήθηκαν μεθοδικά προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και τελικά ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανόλευκα!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία