Νέα από Ελλάδα
Super League: 11 από τις 14 ομάδες “χτίζονται” στο εξωτερικό!


Προπονητικά κέντρα του εξωτερικού, κυρίως της Ολλανδίας, επέλεξαν οι έντεκα από τις 14 ομάδες της Σούπερ Λίγκας (Α’ Εθνικής).
Μεταξύ αυτών και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που, μετά από πολλά χρόνια “χτισίματος” στο Καρπενήσι, επέλεξε να κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Κίελτσε της Πολωνίας, αγαπημένος προορισμός της ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια, ενίοτε του Παναθηναϊκού και του Άρη. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προτίμησε το αθλητικό κέντρο του ξενοδοχείου «Μπινκόφσκι».
Στην Ελλάδα θα μείνουν μόνον ο Παναιτωλικός, η Λαμία και ο Ιωνικός. Οι δύο πρώτες ομάδες, επέλεξαν το γειτονικό γι’ αυτές Καρπενήσι, εκεί που γεμίζουν μπαταρίες κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια…
Γιατί προτιμούν το εξωτερικό οι περισσότερες ομάδες;
Όπως βγαίνει από τα ρεπορτάζ των ομάδων, πρώτον γιατί υπάρχουν οργανωμένα αθλητικά κέντρα, ειδικά σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης και επίσης βρίσκουν την ευκαιρία να δώσουν και διεθνή φιλικά παιχνίδια με ομάδες ξένων χωρών. Πάντως, είναι λυπηρό που σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης φεύγει τόσο συνάλλαγμα στο εξωτερικό. Πριν από μερικά χρόνια, υπήρχε στροφή σε ελληνικούς προορισμούς, με πρώτες επιλογές των ομάδων το Καρπενήσι, το Πήλιο, το Ελατοχώρι Πιερίας και τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Φέτος, ακόμη και μικρομεσαίες ομάδες, ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό. Ήρθαν η… ανάπτυξη και η οικονομική ευμάρεια στην Ελλάδα και δεν το πήραμε χαμπάρι, ή είναι ένα σημείο των καιρών, σαν μια μόδα στους προπονητές, που σύντομα θα περάσει;
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός βρίσκεται από προχθές στο Στανς της Αυστρίας. Θα επιστρέψει μετά από 15 ημέρες, καθώς θα δώσει και τους προκριματικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΣ θα προπονείται αρχικά στη Θεσσαλονίκη και από 12 έως 26 Ιουλίου θα είναι στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Νωρίς ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης, στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Μόλις επιστρέψει, θα συνεχίσει τις προπονήσεις και τα φιλικά, από 29 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου στο Γκρατς της Αυστρίας. Η ΑΕΚ ξεκίνησε την δουλειά από το Πήλιο και τώρα αναχώρησε για την Ολλανδία. Επί ολλανδικού εδάφους και συγκεκριμένα στην περιοχή του Άλκμααρ θα κάνει προετοιμασία ο Παναθηναϊκός. Ο Αστέρας Τρίπολης θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου τις προπονήσεις στην Αρκαδία και από 20 Ιουλίου θα συνεχίσει σε αθλητικό κέντρο της Ολλανδίας.
Ο Βόλος από 4 έως 11 Ιουλίου θα είναι στην Πορταριά του Πηλίου και στη συνέχεια από 12 έως 25 Ιουλίου θα κάνει προετοιμασία στην Ολλανδία. Ο Ατρόμητος Περιστερίου θα προπονηθεί αρχικά στις εγκαταστάσεις που έχει στον Άγιο Ιερόθεο και στις 15 Ιουλίου θα πάει στο Αλικάντε Ισπανίας για φιλικά παιχνίδια, αλλά και προπονήσεις. Ο ΟΦΗ μέχρι στις 10 Ιουλίου θα προπονείται στο Ηράκλειο, στο Βαρδινογιάνειο Αθλητικό Κέντρο. Στη συνέχεια, για 15 ημέρες θα συνεχίσει την προετοιμασία στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν ανακοίνωσε τις ημερομηνίες προετοιμασίας, ούτε το αθλητικό κέντρο, αλλά θα πάει αρχικά στη Βουλγαρία και στη συνέχεια στην Κύπρο όπου θα δώσει και φιλικό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.
Ας δούμε και τις ομάδες που προτίμησαν να μείνουν στην Ελλάδα. Ο ΠΑΣ Λαμία θα ξεκινήσει προπονήσεις στο ΔΑΚ της πόλης και από 7 έως 16 Ιουλίου θα είναι στο Καρπενήσι. Κάπως έτσι θα κινηθεί και ο Παναιτωλικός. Το μεγαλύτερο κομμάτι προετοιμασίας θα γίνει στις εγκαταστάσεις Emileon, ιδιοκτησίας του προέδρου Φώτη Κωστούλα και στο διάστημα 26 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου θα πάει στο Καρπενήσι. Τέλος, ο νεοφώτιστος Ιωνικός, θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στον Βόλακα Δράμας.


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Α.Ο. Άγραφα: Ιστορική πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική – Το νέο ρόστερ και η προετοιμασία
Ο Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης» ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική. Οι μεταγραφές, το νεανικό ρόστερ, τα φιλικά, ο Αστέρας Σταυρού και η πρεμιέρα.


Ο νταμπλούχος Ευρυτανίας «Ο Κατσαντώνης» ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στη Γ’ Εθνική, έχοντας δημιουργήσει ένα νεανικό και φιλόδοξο σύνολο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τσιγαρίδα. Οι μεταγραφές, η προετοιμασία, τα δυνατά φιλικά, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και οι πρώτες αγωνιστικές προκλήσεις.
Ένα ιστορικό βήμα για τα Άγραφα
Μία ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του ετοιμάζεται να γράψει ο Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης», καθώς η νέα αγωνιστική περίοδος σηματοδοτεί την πρώτη παρουσία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας ολοκλήρωσαν έναν σημαντικό κύκλο προετοιμασίας και μεταγραφικού σχεδιασμού, δημιουργώντας ένα ρόστερ με έντονο το στοιχείο της νεότητας.
Στο νέο σύνολο υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την Ευρυτανία, αλλά και παίκτες από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Παράλληλα, αρκετοί διαθέτουν εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική, επαγγελματικές ακαδημίες, κορυφαία τμήματα υποδομής και ομάδες του εξωτερικού.
Στόχος του Δημήτρη Τσιγαρίδα είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.
Οι παραμένοντες
Από την περσινή σεζόν στην ομάδα των Αγράφων συνεχίζουν οι: Καλύβας, Καραγιάννης, Δροσίνης, Κεχριμπάρης, Μούτσελος, Σαπούνης, Ρέπας, Γενιτσαρόπουλος, Αγριδιώτης
Οι μεταγραφές που ξεχωρίζουν
Η διοίκηση των Αγράφων κινήθηκε έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, επενδύοντας κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική και διαφορετικές αγωνιστικές παραστάσεις.
Αναστασόπουλος: Η επιστροφή στην Ευρυτανία
Ο Μάνος Αναστασόπουλος αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 12 Ιουνίου 2008, επέστρεψε στην Ευρυτανία έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και του Βόλου.
Ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ Καρπενησίου και στη συνέχεια εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε στην Κ15 και την Κ17, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα του Βόλου Κ17 και Κ19, ενώ τη σεζόν 2024-25 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Super League 1 Κ17.
Γιάννης Τσούκας – Πάνος Πλεξίδας : Δύο ακόμη Καρπενησιώτες στη φαρέτρα
Οι Γιάννης Τσούκας και Πάνος Πλεξίδας, ευρυτάνες στην καταγωγή 23 και 28 ετών αντίστοιχα, εντάχθηκαν στο ρόστερ των Αγράφων με στόχο να βοηθήσουν αυτοί με την εμπειρία τους την ομάδα στο παρθενικό της ταξίδι. Ο Πλεξίδας αγωνιζόταν στο ΑΠΟΚ Βελούχι ενώ ο Τσούκας αγωνιζόταν στην Ένωση 2010.
Μπακογιάννης: Το ευρυτανικό στοιχείο
Ο Στράτος Μπακογιάννης αποτελεί μία ακόμη προσθήκη με ευρυτανική καταγωγή.
Ο 18χρονος δεξιός μπακ, γεννημένος στις 28 Μαΐου 2008, ξεκίνησε από τις ακαδημίες Ωρωπού και Οινοφύτων.
Στον Ωρωπό αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Κ17, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ, πριν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.
Λουκάκης: Εμπειρία από τη Γ’ Εθνική
Σημαντική επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα αποτελεί ο Γιώργος Λουκάκης.
Ο γεννημένος στις 16 Ιουλίου 2007 γκολκίπερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Πειραιώς, κατακτώντας το Κύπελλο και συμμετέχοντας στον τελικό.
Προέρχεται από τις ακαδημίες της Α.Ε. Χαλανδρίου, όπου έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.
Τσιόρμπα: Μία ακόμη λύση στα δοκάρια
Ο Ρόμπερτ Τσιόρμπα, γεννημένος στις 16 Απριλίου 2007, προστέθηκε επίσης στο ρόστερ για τη θέση του τερματοφύλακα.
Έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Α.Ε. Ιλίου και Δάσος Χαϊδαρίου, αποκτώντας εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Αθήνας.
Αλεξάνδρου και Θεοδώρου στα άκρα της άμυνας
Στο αριστερό άκρο της άμυνας αποκτήθηκε ο Γιάννης Αλεξάνδρου.
Ο 17χρονος, γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 2008, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Κυανό Αστέρα Βάρης στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει περάσει επίσης από Αιγάλεω και Ελλάς Ποντίων.
Για τη δεξιά πλευρά αποκτήθηκε ο Δημήτρης Θεοδώρου, γεννημένος στις 24 Απριλίου 2008.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Σάμης στην Α’ ΕΠΣ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Αστέρα Αλεξάνδρειας, Φίλιππο Μελίκης και Α.Ε. Καψοχώρας.
Ξέστερνος: Το νεαρότερο πρόσωπο με επιθετικές λύσεις
Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί ο Μιχάλης Ξέστερνος.
Ο επιθετικός, γεννημένος στις 18 Νοεμβρίου 2009, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ U17 και τον Μάιο του 2026 κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με το 8ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.
Ξεκίνησε από τον Ορφέα Αιγάλεω και ακολούθησαν η Ελλάς Ποντίων, η ακαδημία Diamonds και ο Πανφαληριακός.
Στα φιλικά της προετοιμασίας έδειξε από νωρίς την εκτελεστική του ικανότητα, σκοράροντας απέναντι στον Ολυμπιακό U17 και τον Ανδρούτσο Γραβιάς.
Αγγελάκης, Ντε Σόουζα και Όλτεανου
Ο Λάμπρος Αγγελάκης, γεννημένος το 2006, αποτελεί μία πολυσύνθετη λύση, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός.
Έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, την Καλλιθέα και το Κερατσίνι, ενώ προέρχεται από τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και έχει συμμετοχές στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πειραιά.
Ο Βραζιλιάνος Άρθουρ Τζουλιάρι Άλβες Ντε Σόουζα, γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 2004, μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, στόπερ και αριστερός μπακ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Λουτρακίου στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει περάσει από Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Αγίους Θεοδώρους. Στη Βραζιλία έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες των AD Guarulhos, São Paulo FC, Portuguesa και AA Flamengo.
Στην άμυνα προστέθηκε και ο Ρουμάνος Mircea-Marius Olteanu.
Ο 22χρονος στόπερ, γεννημένος στις 20 Μαρτίου 2004 και ύψους 1,92 μ., έχει αγωνιστεί στη Σουηδία με τις Ytterhogdals IK και Assyriska IK, ενώ έχει περάσει επίσης από ομάδες της Ισπανίας και της Ρουμανίας.
Τα πρώτα του βήματα έγιναν στις ΗΠΑ, στις ακαδημίες της Barcelona Academy Florida και της FC Bayern München Academy Florida.
Κυριάκος Ίεντσεκ ο τελευταίος!
Τα πρώτα τεστ της προετοιμασίας
Η προετοιμασία του «Κατσαντώνη» περιλάμβανε δυνατές φιλικές αναμετρήσεις, μέσα από τις οποίες ο Δημήτρης Τσιγαρίδας είχε τη δυνατότητα να αξιολογήσει το νέο έμψυχο δυναμικό και να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα.
Βαριά ήττα από τη Ζάκυνθο
Στις 9 Αυγούστου τα Άγραφα αντιμετώπισαν τη Ζάκυνθο, γνωρίζοντας την ήττα με 7-0.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε μόλις μία εβδομάδα μετά την έναρξη της προετοιμασίας και είχε κυρίως χαρακτήρα αξιολόγησης.
Η Ζάκυνθος προηγήθηκε με 5-0 στο ημίχρονο και έφτασε τελικά στο 7-0.
Νίκη επί του Ολυμπιακού U17
Η αντίδραση ήρθε λίγες ημέρες αργότερα, με τα Άγραφα να επικρατούν 2-0 του Ολυμπιακού U17.
Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος άνοιξε το σκορ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Στέφανος Γαλατιανός, ενώ ο Μιχάλης Ξέστερνος πέτυχε το δεύτερο γκολ έπειτα από ατομική προσπάθεια.
Δύο νίκες στη Μεγάλη Βρύση
Ο «Κατσαντώνης» συνέχισε με δύο ακόμη νίκες.
Πρώτα επικράτησε 3-0 της Νίκης Αγίας Παρασκευής, με σκόρερ τους Παναγιώτη Αγριδιώτη και Λάμπρο Αγγελάκη, ενώ το δεύτερο γκολ σημειώθηκε με αυτογκόλ.
Ακολούθησε το 2-0 επί της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης, σε αγώνα διάρκειας 40 λεπτών. Τα γκολ πέτυχαν οι Στέφανος Γαλατιανός και Μάνος Αναστασόπουλος, με τον Μανώλη Καψάλη να καταγράφει δύο ασίστ.
Διπλό στη πρόβα τζενεράλε στη Γραβιά
Θετικό ήταν το τελευταίο τεστ της ομάδας των Αγράφων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο της Γραβιάς το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 επικράτησε του τοπικού Ανδρούτσου με 0-4 (Ημίχρονο 0-1).
Το πρώτο επίσημο ματς και ο αποκλεισμός από τον Αστέρα
Η πρώτη επίσημη δοκιμασία ήρθε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, με τον «Κατσαντώνη» να φιλοξενείται από τον Αστέρα Σταυρού.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν 2-0 μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά. Ο Δημήτρης Λέντας έκανε το 1-0 στο 5’, ενώ ο Αλέξανδρος Μαλισσόβας διπλασίασε τα τέρματα με πέναλτι.
Τα Άγραφα αντέδρασαν και μείωσαν στο 43’ με πέναλτι του Μανώλη Καψάλη.
Η αποβολή του Στέφανου Γαλατιανού στο 54’ με απευθείας κόκκινη κάρτα δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των Ευρυτάνων.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, τα Άγραφα δημιούργησαν ευκαιρίες και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, η οποία θα έστελνε το παιχνίδι στα πέναλτι.
Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Αστέρας Σταυρού πήρε την πρόκριση.
Τρεις αγωνιστικές τιμωρία στον Γαλατιανό
Η αποβολή του Στέφανου Γαλατιανού είχε ως αποτέλεσμα και την επιβολή ποινής.
Ο αριστερός μπακ των Αγράφων τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 33 ευρώ, βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα.
Έτσι, δεν θα είναι διαθέσιμος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Αγγελάκη
Στα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Δημήτρης Τσιγαρίδας προστέθηκε και ο σοβαρός τραυματισμός του Λάμπρου Αγγελάκη.
Ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και αποτελεί σημαντική απώλεια για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.
Η οικογένεια των Αγράφων στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή, ευχόμενη ταχεία αποκατάσταση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Η ώρα της Γ’ Εθνικής
Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ερασιτεχνών σηματοδοτεί πλέον την αποκλειστική στροφή της προσοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η πρεμιέρα θα βρει τον «Κατσαντώνη» εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Κηφισό Κάτω Τιθορέας.
Για τα Άγραφα, η νέα σεζόν αποτελεί ένα ιστορικό ορόσημο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Με ένα ιδιαίτερα νεανικό ρόστερ, ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από επαγγελματικές ακαδημίες και τη Γ’ Εθνική, αλλά και ένα μείγμα παικτών από διαφορετικές ποδοσφαιρικές διαδρομές, ο «Κατσαντώνης» μπαίνει σε μία νέα εποχή.
Η έναρξη του πρωταθλήματος θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο αγωνιστικό τεστ για το σύνολο του Δημήτρη Τσιγαρίδα και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Α.Ο. Αγράφων.
Πηγή φωτογραφίας: evrytanika.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-






Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-




Πήρε και Δημήτρη Αρσενίδη ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι διαιτητές του ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Κυανόλευκος και επίσημα ο Θωμάς Αρσενίδης
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




ΑΟ Νέας Αρτάκης: Ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία με υψηλές βλέψεις και ενισχυμένο ρόστερ
-




Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ




























