Χωρίς κατηγορία
Xαμός με την εκδρομή!!!


Αλλαγή έγινε στην τιμή του εισητηρίου για τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Λεβαδειακό την Δευτέρα όπως μας ενημέρωσαν οι ”ΦΙΛΟΙ ΛΑΜΙΑΣ”
Χωρίς λοιπόν δικιά τους υπαιτιότητα μιας και διοργανώνουν την εκδρομή στην Λειβαδειά η τιμή του εισητηρίου απο 10 ευρώ πήγε στα 15 ευρω.
Μάλλον είδαν στην Λειβαδειά οτι θα κετάβει κόσμος για τον αγώνα και μιάς και στο γήπεδό τους δεν κόβουν ουτε 900 εισητήρια καθώς ο Μ.Ο των εισητηρίων που έκοψε πέρυσι η ομάδα της Λειβαδειάς ήταν μόλις 12.282 εισητήρια σε ολη την σεζόν δηλαδή περίπου στα 870 σε κάθε αγώνα !!!
Λογικό είναι λοιπόν να εκμεταλλευτούν τον αγώνα αυτόν μιας και απο την μεριά των φιλάθλων της ΛΑΜΙΑΣ υπάρχει κινητικότητα για τον συγκεκριμένο αγώνα και την εκδρομή που διοργανώνουν οι ”ΦΙΛΟΙ ΛΑΜΙΑΣ”
Ας πάμε όμως στο διαταύτα…..
15 ευρώ λοιπόν θα έχει το εισητήριο για τους φιλάθλους που θέλουν να ταξιδέψουν στην Λειβαδειά ενω το εισητήριο (μέχρι στιγμής) για τους γεννηθέντες από 2000 έως 2004, είσοδος 1,00€ και γεννηθεντες μετα το 2004,είσοδος ελεύθερη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μέχρι την Κυριακή 05 – 11 -2017 και ώρα 21: 00 με το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ
Ώρα αναχώρησης 16 : 15 από το ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα
6945871608
6984070389
6977793537
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Χωρίς κατηγορία
Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!


Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!
Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.
Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.
Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!
Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”
-
Στα άκρα Λαμία και Σαράνοφ – Το CAS επιδικάζει 55.000 ευρώ στον Σέρβο τερματοφύλακα