Ακολουθήστε μας

Νέα

Προετοιμασία 2021: Σε εξαιρετική κατάσταση το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου! (Εικόνες)

Αύριο Πέμπτη οι κυανόλευκοι μπαίνουν στο γήπεδο για μια πρώτη επαφή και μεταξύ τους αλλά και με την μπάλα ενώ την επόμενη Τετάρτη η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Εκεί θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ» και φιλοξενηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, μέχρι την Παρασκευή 16/7 όπου και θα επιστρέψει στη Λαμία.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, ειδικά πέρυσι λόγω κορωνοϊού, αρκετές ήταν οι ομάδες που επέλεγαν το γειτονικό Καρπενήσι, ωστόσο φέτος το εξωτερικό αποτελεί τον προορισμό των περισσότερων ομάδων της Super League 1!

Oι κυανόλευκοι λοιπόν θα “σπάσουν το ρόδι” καθώς θα είναι η πρώτη ομάδα που θα ανηφορίσει για το Καρπενήσι, την ώρα που όλα είναι έτοιμα για να την  υποδεχθούν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με τους ανθρώπους του Δήμου με συντονισμένες και γρήγορες κινήσεις υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Σβερώνη να διατηρούν τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προκειμένου οι ομάδες που θα βρεθούν εκεί το αμέσως επόμενο διάστημα, να δουλέψουν χωρίς προβλήματα.

Η προετοιμασία της Λαμίας καθώς και των υπόλοιπων ομάδων θα καλυφθεί και φέτος όπως κάθε χρόνο από το evrytaniasport.gr και τους συναδέλφους Δημήτρη και Πάνο Κολλημένο, οι οποίοι με την πολυετή εμπειρία τους στο ρεπορτάζ των ομάδων που  χτίζονται στο Καρπενήσι αλλά και τα τοπικά ρεπορτάζ , αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο και για το lamiara.gr από όπου θα ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ομάδας μας.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.

«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή