Ακολουθήστε μας
 

Χωρίς κατηγορία

Με Βασιλαντωνόπουλο πρωταγωνιστή, 2-0 τον Πλατανιά

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, η Λαμία τριπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα φτάνοντας στους 11 βαθμούς.

Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε την ομάδα με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε με τους Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Κουτρομάνο, Αναστασιάδη, Ασίγκμπα και Παντελιάδη στην άμυνα, Όμο και Αναστασόπουλο στα χαφ, τον Μπλάζιτς σε ρόλο επιτελικού, Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, Ακόστα αριστερά και στην κορυφή τον Βάντερσον.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν σαφώς πιο επιθετικά στο παιχνίδι δημιουργώντας συνεχείς κινδύνους στην άμυνα του Πλατανιά. Στο 11′ και σε μία από τις πολλές επιθέσεις της ομάδας μας ο Ακόστα ξέφυγε ωραία από δύο αντιπάλους, έβγαλε στον Αναστασόπουλο ο οποίος προσπάθησε με την μία να βρει τον Βάντερσον όμως οι αμυντικοί τον κατάλαβαν και έκοψαν. Στο 14΄ο Βάντερσον έφυγε από τα δεξιά, έσπασε την μπάλα στο Μπλάζιτς στην κορυφή της μεγάλης περιοχής, αυτός άφησε στον Αναστασόπουλο ο οποίος σούταρε με τον Κοκκαλά να μπλοκάρει. Ο Βάντερσον όντας μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των Κρητικών δημιούργησε αρκετά ρήγματα, σε ένα εκ των οποίων η ομάδα μας άγγιξε το 1-0. Ο Ακόστα εκτέλεσε ένα κερδισμένο φάουλ του “Βάντε” με τον Όμο μόνος του να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και απείλησαν με τον Ντεβέσα να κάνει το μπάσιμο από τα δεξιά κερδίζοντας ένα κόρνερ το οποίο σε δεύτερο χρόνο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Ντεβέσα δοκίμασε ένα σουτ αυτή τη φορά με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. Ακόμη ένα σουτ αυτή τη φορά από τον Γκρέζλακ σημειώθηκε ως φάση με τον πορτιέρο τη Λαμίας να μην ανησυχεί. Στο 42′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-1 με τον Ντεβέσα αρχικά ύστερα από γύρισμα του Ενσικουλού να στέλνει την μπάλα στα οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου ενώ την εξέλιξη της φάσης ο Κρος σούταρε άουτ.  Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. 
Στην επανάληψη, η Λαμία πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 50′, με τον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Βάντερσον, πάτησε περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κοκκάλα για το 1-0, πανηγυρίζοντας έξαλλα. Έξι λεπτά αργότερα ο Μπλάζιτς δοκίμασε ένα σουτ από διαγώνια θέση έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 65΄ ο νεοεισελθόν Πίτι που έδωσε άλλη πνοή στην επίθεση της Λαμίας σούταρε με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλαντωνόπουλος δοκίμασε πάλι το πόδι του από πιο μακριά αυτή τη φορά, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η Λαμία βρήκε διαδρόμους από το δεξί άκρο της άμυνας των φιλοξενούμενων, με τους Πίτι, Μπλάζιτς και Βάντερσον να απειλούν συνεχώς, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν αισθητά. Στο 75′ και σε μία διεκδίκηση της μπάλας ο Βάντερσον έπεσε στο έδαφος. Ακολούθησε παγωμάρα στο γήπεδο, με το ιατρικό επιτελείο να σπεύδει για τις πρώτες βοήθειες και τον άσσο της ομάδας τελικά να σηκώνεται…. Ωστόσο λίγο αργότερα αντικαταστήθηκε από τον Νίκο Τσούκαλο καθώς δεν ήταν δυνατό να συνεχίσει… Η ομάδα μας έκλεισε τις αλλαγές της με τον Φράγκο να αντικαθιστά τον πολύ θετικό σήμερα Ακόστα, την ώρα που ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε τον προπονητή του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο, στα αποδυτήρια του ΔΑΚ. Στο 87′ ο Αναστασιάδης πήρε αφύλακτος την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Πίτι με την μπάλα να καταλήγει αρκετά άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παπαδόπουλος έσωσε την εστία του βγαίνοντας με το κεφάλι προ του Ντικαμονά. Ο κος Μπλάνας λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, σφυρίζοντας συνεχώς ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή της ομάδας μας και δείχνοντας πέντε λεπτά καθυστερήσεις στο παιχνίδι. Τελικά η σεμνή τελετή έβαλε τέλος με τον Τσούκαλο να κλέβει, να περνά τρομερή πάσα στον αφύλακτο Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος έκανε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Έτσι η ομάδα μας σκαρφάλωσε στους 11 βαθμούς πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση.
Οι συνθέσεις:


Λαμία:  



Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Ζακ, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάθης, Σκαντουρέλι, Πλιάτσικας, Πατράλης, Ενσικούλου, Ντεβέσα, Γκρζέλακ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Κ-19: Εκτός έδρας ήττα για τους κυανόλευκους / Μήνυμα συμπαράστασης στον Βρέττα

Η Κ19 του ΠΑΣ Λαμία φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκό στο αθλητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-0.

Οι Πράσινοι του Ανδρέα Ντρένοβα κυριάρχησαν στο γήπεδο απ’ το πρώτο λεπτό και έφτασαν στη νίκη με δύο γκολ του Λάζαρη κι ακόμα ένα του Ορμενάι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών είχε πάρει ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων! Μόλις στο 2′ ο Λάζαρης άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Σκαρλατίδη, ενώ στο 10′ και πάλι ο Λάζαρης ήταν εύστοχος από κάθετη πάσα του Ορμενάι φτάνοντας τα 13 γκολ στη σεζόν. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 38′ απ’ τον Ορμενάι μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Λιατίφη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κυανόλευκοι του Λάκη Παπανικολάου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης φωτογραφήθηκαν κρατώντας τη φανέλα του Γιώργου  Βρέττα ο οποίος υπέστη μερική ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Σκαρλατίδης, Δουβίκας (60′ Νότας), Λιναρδάκης, Μπεβάρδος, Βαγιαννίδης, Λιατίφης (60′ Τακεσιάν), Ορμενάι (60′ Παπαποστόλου), Ρομάνο (60′ Καραγκούνης), Γεωργουλάκης, Λάζαρης (60′ Τόμπρας).

Λαμία: Μοσχίδης, Σαββάκης, Νικολόπουλος, Γυφτομήτρος, Γιωργαλής, Τσάτσος, Καψάλης, Μαργαρίτης, Τετριμέλης, Καλόγηρος, Τσιάκας.

 

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα περαστικά της και γρήγορη ανάρωση στον νεαρό αθλητή του ΠΑΣ Λαμία

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή