Ακολουθήστε μας

Νέα

Προετοιμασία 2021: Πάτησαν χορτάρι οι κυανόλευκοι (pics)

Μπορεί η πρώτη επίσημη του ΠΑΣ Λαμία να είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, όμως η δουλειά της ομάδας και του τεχνικού τιμ έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα και συνεχίζεται καθημερινά.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου/ Lamiasports

Τη Δευτέρα που μας πέρασε ξεκίνησαν οι καρδιολογικές και αιμοτολογικές εξετάσεις, ενώ έπειτα οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Μπορεί η πρώτη επίσημη να έχει οριστεί για σήμερα στις 19:30 με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να δώσει το παρών στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», παρόλο αυτά οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Λαμίας έχουν ήδη ξεκινήσει… ανεπίσημα την προετοιμασία.

Έτσι μετά από αρκετό καιρό, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας «πάτησαν» ξανά χορτάρι, αυτό του προπονητικού κέντρου της Νέας Άμπλιανης, όπου και ξεκίνησαν επί της ουσίας το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Τι περιλαμβάνει αυτό; Τρέξιμο, ενδυνάμωση και αντοχή!

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, στο προπονητικό βρέθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:  Θανάσης Γκαραβέλης, Νίκος Τρόπουλος, Γιάννης Σκόνδρας, Άνταμ Τζανετόπουλος, Γιώργος Σαραμαντάς, Άνχελ Μαρτίνεθ, Φάνης Τζανδάρης, Κυριάκος Μαζουλουξής, Γιώργος Μανουσάκης, Βασίλης Τρούμπουλος, Βασίλης Κωστίκα, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Ανέστης Βλαχομήτρος, Γιώργος Μανούσος, Τάσος Καραμάνος, Λάζαρ Ρόμανιτς, Νίκος Τσούκαλος, Κώστας Προβυδάκης, Χρήστος Ελευθεριάδης, Θανάσης Μαργαρίτης και ο Κρίστοφερ Νούνιες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.

Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.

Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση:

Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή