Ακολουθήστε μας

Νέα

Προετοιμασία 2021: Πάτησαν χορτάρι οι κυανόλευκοι (pics)

Μπορεί η πρώτη επίσημη του ΠΑΣ Λαμία να είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, όμως η δουλειά της ομάδας και του τεχνικού τιμ έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα και συνεχίζεται καθημερινά.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου/ Lamiasports

Τη Δευτέρα που μας πέρασε ξεκίνησαν οι καρδιολογικές και αιμοτολογικές εξετάσεις, ενώ έπειτα οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Μπορεί η πρώτη επίσημη να έχει οριστεί για σήμερα στις 19:30 με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να δώσει το παρών στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», παρόλο αυτά οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Λαμίας έχουν ήδη ξεκινήσει… ανεπίσημα την προετοιμασία.

Έτσι μετά από αρκετό καιρό, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας «πάτησαν» ξανά χορτάρι, αυτό του προπονητικού κέντρου της Νέας Άμπλιανης, όπου και ξεκίνησαν επί της ουσίας το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Τι περιλαμβάνει αυτό; Τρέξιμο, ενδυνάμωση και αντοχή!

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, στο προπονητικό βρέθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:  Θανάσης Γκαραβέλης, Νίκος Τρόπουλος, Γιάννης Σκόνδρας, Άνταμ Τζανετόπουλος, Γιώργος Σαραμαντάς, Άνχελ Μαρτίνεθ, Φάνης Τζανδάρης, Κυριάκος Μαζουλουξής, Γιώργος Μανουσάκης, Βασίλης Τρούμπουλος, Βασίλης Κωστίκα, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Ανέστης Βλαχομήτρος, Γιώργος Μανούσος, Τάσος Καραμάνος, Λάζαρ Ρόμανιτς, Νίκος Τσούκαλος, Κώστας Προβυδάκης, Χρήστος Ελευθεριάδης, Θανάσης Μαργαρίτης και ο Κρίστοφερ Νούνιες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», την Δευτέρα 26/1 τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στην αποχώρησή τους από την ομάδα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν σχεδόν καθόλου η καθόλου χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, με την παρουσία τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η απόφαση έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» μετά από εσωτερικές συζητήσεις της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του ρόστερ. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου, γεγονός που οδηγεί τις δύο πλευρές σε «διαζύγιο».

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον ΠΑΣ Λαμία να συνεχίζει με το υπάρχον ρόστερ τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ενώ οι τρεις παίκτες θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με στόχο περισσότερο ενεργό ρόλο.

Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης 

Σημαντική ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Αστέρας Σταυρού, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaSports, στην ομάδα της Φθιώτιδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός φορ Δημοσθένης Λιοπύρης που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 04/05/2006) αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, αποτέλεσε βασικό μέλος της Κ19 της Λαμίας στη Super League 1, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Πλέον και ένα νέο βήμα στην καριέρα του με τον Αστέρα Σταυρού, θέλοντας να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή