Match Center
Καλή για ένα ημίχρονο…


Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ανατροπές η ΑΕΚ κατόρθωσε να επικρατήσει επί της Λαμίας με 2-0, γκαζώνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στην αρχή η Λαμία ήταν σαφώς ανώτερη χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ.
Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, αφού η μεν Λαμία αγωνίστηκε με 9 αλλαγές στην βασική της 11αδα και η ΑΕΚ με αρκετές αλλαγές επίσης.
Ο Μπάμπης Τεννές έδωσε φανέλα βασικού στον Μιχάλη Φράγκου και μάλλον δικαιώθηκε αφού επιθετικός της Λαμίας, ήταν ο καλύτερος της ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα μοιραίος αφού σε δύο κορυφαίες περιπτώσεις δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 8′ με τον Φράγκο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γκάλο, πάτησε περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα και κατέληξε άουτ. Η ομάδα μας έχασε ακόμη τρεις καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όμως ο Φράγκος μετά από κοντινή γυριστή κεφαλιά, ο Παντελιάδης με ένα μακρινό σουτ και ο Αναστασόπουλος με μια έξυπνη εκτέλεση φάουλ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Αντίθετα η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της μετά το 35λεπτο και απάντησε στις ευκαιρίες με την χαμένη προσπάθεια του Τρίστασον ύστερα από όμορφη κάθετη του Μπακασέτα, αφού ο Κουκόλης πρόλαβε την μπάλα πάνω στην γραμμή της εστίας του Πίτκα.
Στην επανάληψη και πριν καλά καλά οι ομάδες μπουν στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ, πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 48′ ο Λάζαρος κέρδισε πέναλτι μετά από σπρώξιμο του Παπαργυρίου (αυτή τη φορά ήταν σωστό) και ο ίδιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ γεγονός που αποδιοργάνωσε την συνοχή της ομάδας. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν και οι αλλαγές από τον πάγκο για να ρίξουν ακόμη περισσότερο το ρυθμό του παιχνιδιού. Οι Κρισάντους και Ντακόλ πήραν χρόνο συμμετοχής για να εγκληματιστούν στη νέα τους ομάδα, δεν κατάφεραν να “φανούν” στο παιχνίδι και κάπως έτσι η Λαμία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση χωρίς τελική προσπάθεια στο δεύετρο ημίχρονο. Η ΑΕΚ έκανε δύο τα τέρματά της στο 80′ με τον Πέτρο Μάνταλο ενώ έψαξε και ένα τρίτο γκολ το οποίο απέτρεψε αρκετές φορές ο Βαγγέλης Πίτκας.
Οι συνθέσεις:
Στιγμιότυπα της αναμέτρησης:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


Για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ΠΑΣ Λαμία ταξίδεψε στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, στο τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματισμένο ματς με τον Θεσπρωτό που θα πάρει το 0-3 α.α
Οι «κυανόλευκοι» πήραν το προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει μια δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση.
Το φιλμ του αγώνα



Η Λαμία μπήκε πιο δραστήρια και μόλις στο 7’ απείλησε, όταν ο Τρουμπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Μπαλαούρα να διώχνει δύσκολα.
Η πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση ήρθε στο 14’, με τον Κατσαβάκη να δοκιμάζει σουτ και τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 24’ η Λαμία έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με βαθιά μπαλιά προς τον Βρέττα, όμως ο Μπαλαούρας πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια.
Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 34’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Τρουμπουλος πήρε δυνατή κεφαλιά και έκανε το 0-1 για τη Λαμία. Μέχρι το ημίχρονο, η Αναγέννηση παρουσίασε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Η αντίδραση της Αναγέννησης



Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό. Στο 58’ ο Σκουτελιάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Στάγκο.
Η ισοφάριση ήρθε στο 81’: ο Κατσαβάκης εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και ο Γαϊτανίδης στο δεύτερο δοκάρι, με δύσκολο τελείωμα, έγραψε το 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δοκίμασε γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Στάγκου. Στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζουμάκα.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Άρτας:
Μπαλαούρας, Γαϊτανίδης, Μίγγος, Μιτακίδης, Κατσαβάκης, Σκουτελιάς, Τζουμάκας, Ράικος, Χρήστου, Μανιώτης, Δρόσος.
ΠΑΣ Λαμία:
Στάγκος, Διαμάντης, Γιώτης, Σέντης, Τρουμπουλος, Μαργαρίτης Ρ (65’ Φυτόπουλος), Λάππας, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Τσόφλιος.
Φώτο: Κωνσταντίνος Κολιός




















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-






Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-






Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-





Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1












