Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Έρχεται καυτή εβδομάδα…

Από σήμερα Δευτέρα ξεκινά ίσως η πιο καυτή εβδομάδα της σεζόν για την ομάδα μας , η οποία τρέχει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα…

Μια καυτή εβδομάδα ξεκινά από σήμερα για την Λαμία, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει οι οποίες εκκρεμότητες μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου να έχουν κλείσει. Και εξηγούμε γιατί:

*Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας με την απόκτηση ενός φορ (φαβορί ο Ντανίλο) και ενός στόπερ.

*Η ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης  ψάχνοντας φυσικά το πρώτο γκολ αλλά και ένα θετικό αποτέλεσμα

*Στην τελική ευθεία και η παράδοση του ΔΑΚ, καθώς ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του στεγάστρου, η προσθήκη των πάγκων και των καθισμάτων, η προσθήκη των τουρνικέ και η διαμόρφωση των αποδυτηρίων και της αίθουσας τύπου.

*Στις 11 Σεπτεμβρίου υπενθυμίζουμε είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις μεταγραφές ελεύθερων παικτών, αλλά και η ημερομηνία που θα βρεθεί στο ΔΑΚ κλιμάκιο της διοργανώτριας αρχής για να ελέγξει την κατάσταση του γηπέδου!

Δείτε βίντεο από το τελικό στάδιο της εγκατάστασης του στεγάστρου στο ΔΑΚ από τον υπεύθυνο της ΠΑΕ Νίκο Φούντα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

0xf320039c

0xf320039c

0xf320039c

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή