Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Κοιτάζει και Τζανετόπουλο….

Ακόμη ένας κιτρινόμαυρος ποδοσφαιριστής φαίνεται να απασχολεί την ομάδα μας καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του 22χρονου αμυντικού Άνταμ Τζανετόπουλου.

Μετά τους Βασιλαντωνόπουλο και Τσέλιο στο κάδρο προστίθεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportime η ομαδα μας επιθυμεί τον δανεισμό και του Τζανετόπουλου.

Ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στον Ηρακλή καταγράφοντας μάλιστα και 17 συμμετοχές όντας βασικός σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο, βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του.

Μάλιστα φέτος με την ομάδα της ΑΕΚ κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές στο Κύπελλο μια εκ των οποίων, στο μεταξύ της παιχνίδι με την ομάδα μας.

Η Λαμία λοιπόν φαίνεται να βλέπει στο πρόσωπο του τον παρτενέρ του Ανέστη Αναστασιάδη στο κέντρο της άμυνας και έτσι αναμένονται εξελίξεις με την επιστροφή του Δικεφάλου από την Πολωνία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή