Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Με Αραμπούλι, Γκόλεμιτς αλλά χωρίς πέντε υποδέχεται τον Παναιτωλικό!

Published

on

Με τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς και Μπατσάνα Αραμπούλι, αλλά χωρίς τους τραυματίες Τζανετόπουλο, Τζανδάρη, Γκέντσογλου, Σκόνδρα, Ελευθεριάδη και τον Ντάνι Μπεχαράνο ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Λαμία!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, το Σάββατο 25/09 για τον αγώνα της Κυριακής 26/09 στις 18:15, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2021-2022

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
12. Martinez Angel
24. Βύντρα Λουκάς
41. Golemic Vladimir
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
14. Μαργαρίτης Αθανάσιος
32. Τρούμπουλος Βασίλειος

8. Arabuli Bachana
9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
17. Βλαχομήτρος Ανέστης
28. Romanic Lazar
45. Τσούκαλος Νικόλαος
70. Μανουσάκης Γεώργιος

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!

furtado-krasnodar

Ο Γκουστάβο Φουρτάδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Κράσνονταρ, με τη Λαμία να βάζει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στα ταμεία της, σε μία δύσκολη περίοδο από πολλές απόψεις.

Συγκεκριμένα με τον περιορισμό των μεταγραφών από την UEFA η Λαμία βάζει στα ταμεία της από τη Ρωσική ομάδα ένα ποσό περίπου στις 500.000 ευρώ με εφάπαξ πληρωμή, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο από μεταγραφή παίκτη μαζί με την πώληση Κοντονίκου στην ΑΕΚ, η οποία είχε κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα.

Αυτό το ποσό προφανώς δίνει την άνεση στην κυανόλευκη ΠΑΕ να κλείσει το θέμα του ban και να προχωρήσει χωρίς προβλήματα στην επόμενη μέρα, ή ακόμη ακόμη και να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν έχοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό η εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα του Lamia Polis 87,7 οι φετινές πωλήσεις δεν σταματούν στον Φουρτάδο. Δοϊρανλής και Ρίνγκ βρίσκονται στην Transfer List αρκετών ομάδων και αναμένεται να συνεχίσουν την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας.

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του Βραζιλιάνο στη Λαμίας ως το φινάλε, όλα μένουν ανοικτά. Πέραν του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι και ο ίδιος δεν ήθελε να ρισκάρει πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή που τόσο πολύ έψαχνε. Η λογική λέει ότι δεν θα τον ξαναδούμε, όμως τώρα που όλα έχουν τελειώσει με τη μεταγραφή του και γνωρίζοντας το απρόοπτο του χαρακτήρα του, ποιος το προεξοφλεί;

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή