ΠΑΣ Λαμία
Πειθαρχικό Όργανο: Απαλλάχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία!


Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο απάλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, απο την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση για το ματς με την ΑΕΚ.
Αντίθετα οι κιτρινόμαυροι κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 7000€
Αναλυτικά:
1/ ΠΑΕ ΑΕΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/21/1952369 από 23/9/2021 Έκθεση της Αστυνομίας”: Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ.
2/ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θ. ΝΑΖΛΙΔΗΣ (TEAM MANAGER): “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/21/1952931 από 23/9/2021 Έκθεση της Αστυνομίας”: Απαλλάσσει τους εγκαλουμένους από την 2η αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. Δέχεται ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τέλεσε την 1η αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ τη χρηματική ποινή των τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.
3/ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 23/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 23/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ.
4/ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/108/1/3-κδ΄ από 23/9/2021 Έκθεση της Αστυνομίας”: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.
5/ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Σ. ΔΙΟΥΔΗΣ (Ποδοσφαιριστής): “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/21/1952931 από 23/9/2021 Έκθεση της Αστυνομίας”: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.
6/ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 22/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την 3η αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ α) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ για την 1η πράξη και β) την ποινή της προειδοποίησης για την 2η πράξη.
7/ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/21/1952369 από 23/9/2021 Έκθεση της Αστυνομίας”: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.
8/ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 27/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 27/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1000/3/65/6-νε΄ από 28/9/2021 Έκθεση της Αστυνομίας”: Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.
9/ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 26/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 26/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ για την ανάρτηση πανό στο 20′ του α’ ημιχρόνου. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ.
10/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 26/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 26/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/21/1990793 από 28/9/2021 Έκθεση της Αστυνομίας”: Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ.
11/ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 27/9/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/9/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ.
12/ ΑΡΗΣ Κ-17, Κ. ΚΑΖΑΝΑΣ (Προπονητής): Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ομάδα ΑΡΗΣ Κ-17 τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου. Επιβάλλει στον Κ. ΚΑΖΑΝΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των οκτακοσίων πενήντα (850) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.
13/ ΠΑΕ ΟΦΗ: Δεν επιβάλλει ποινή κατ’ άρθρο 15 παρ. 4 περ. δ’ τελευταίο εδάφιο του ΠΚ της ΕΠΟ για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο 20’ μετά το τέλος του αγώνα (υπό στοιχ. 4α πράξη). Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού είκοσι τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (24.500) ευρώ.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»


Μια ειλικρινή και γεμάτη συναίσθημα τοποθέτηση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Βαγγέλης Στουρνάρας, μετά τη νίκη της ομάδας του στα Τρίκαλα, σε μια αναμέτρηση όπου –όπως ο ίδιος τόνισε– «υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και όχι μόνο το γόητρο». Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στη συνολική πορεία της ομάδας μέσα στη σεζόν, κάνοντας παράλληλα και μια σημαντική αναφορά στον πραγματικό στόχο της διοίκησης από την αρχή της χρονιάς.
«Δεν ήταν μόνο το γόητρο – είχαμε πολύ καλό τακτικό πλάνο»
Ο Στουρνάρας αναφέρθηκε αρχικά στη σημασία του παιχνιδιού και στο πώς κύλησε:
«Τα Τρίκαλα βγήκαν πολύ επιθετικά, είναι γρήγορη ομάδα και ειδικά στα μεσοδιαστήματα κινούνταν πολύ καλά. Είχαμε όμως πάρα πολύ καλό τακτικό πλάνο. Κάναμε καλές πιέσεις στον μπλοκ του κέντρου, βρήκαμε μπάλες, βρήκαμε ευκαιρίες και μία από αυτές ήταν από μια στατική φάση – το γκολ».
Όπως σημείωσε, παρά την πίεση των Τρικάλων στο δεύτερο ημίχρονο, «ενώ μας πίεσε δεν είχε τελικές, δεν θυμάμαι να έχω καταγράψει κάποια». Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και δημιούργησε ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης φάσης με τον Βρέτα «που θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς».
«Η διοίκηση δεν είχε στόχο την άνοδο – εμείς απλώς παίζαμε παιχνίδι με παιχνίδι»
Το πιο χαρακτηριστικό και ουσιαστικό κομμάτι των δηλώσεών του αφορά τον στόχο της ομάδας για φέτος. Σε μια απολύτως ξεκάθαρη τοποθέτηση, ο Στουρνάρας είπε:
«Σίγουρα στον αρχικό σχεδιασμό, όπως έχω πει όλη τη χρονιά, η διοίκηση και οι άνθρωποι δεν είχαν στόχο η ομάδα να βγει. Δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή. Εμείς παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθήσαμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά δίνοντας το 100%»
Υπενθύμισε ότι ανέλαβε τον Ιανουάριο, σε μια δύσκολη στιγμή:
«Όταν ήρθα τον Ιανουάριο η ομάδα ήταν σε κακή στιγμή, προερχόμενη από ένα σκορ 0-3 στο Κύπελλο»
Αναφέρθηκε και στο σερί που ακολούθησε:
«Τον Ιανουάριο δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, αλλά μετά είχαμε ένα μεγάλο σερί, 12/12 παιχνίδια. Ό,τι ισοπαλίες φέρναμε τις πανηγύρισε ο αντίπαλος. Τα παιδιά είμαστε όλοι μια γροθιά. Έχουμε δώσει το εκατό τα εκατό σε κάθε προσπάθεια, ό,τι μπορούσαμε. Ίσως η τύχη, ίσως οι στιγμές να ήθελαν να είμαστε μέχρι εδώ. Δώσαμε ό,τι είχαμε και ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίξανε».
Ο προπονητής έδειξε απόλυτο σεβασμό προς την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ελασσόνα. Από τη στιγμή που πήρε το πρωτάθλημα, πρέπει να μπούμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, να το χαρεί και να συνεχίσει στα play-off της τρίτης φάσης. Εύχομαι και στον ΑΟΤ καλή επτυχία και στον συνάδελφο Νίκο Μπαδήμα. Μακάρι πραγματικά να πάρει και το κύπελλο».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φίλους και γνωστούς του στην ομάδα, στέλνοντας ευχές για «καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».
«Η διοίκηση μπήκε μπροστά – την ευχαριστώ»
Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στη διοίκηση του συλλόγου:
«Θέλω να σταθώ στη διοίκηση του κυρίου Νίκλα. Μπήκε μπροστά και την ομάδα αυτή την έχει αναστήσει. Με ένα σταθερό πλάνο και σύστημα με staff από τη Λαμία, και 29 ποδοσφαιριστές, με παιδιά που έχουν δημιουργηθεί και μεγαλώσει σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».
Το σχόλιο για το επίπεδο του πρωταθλήματος
Αναφερόμενος στην ποιότητα της κατηγορίας, σχολίασε:
«Φτάσαμε να κριθούν τα πάντα στην τελευταία αγωνιστική. Μην κοιτάτε τα μπάτζετ – τα Τρίκαλα είχαν υψηλό λόγω εξαγγελίας το καλοκαίρι και νομίζαμε ότι θα είναι φαβορί. Αλλά υπάρχουν ομάδες με μέταλλο, όπως η Ελασσόνα, με παιδιά από την τοπική κοινωνία και χρόνια μαζί. Τα παιχνίδια ήταν τόσο σκληρά και δυνατά ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει μια ομάδα».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου















