Ακολουθήστε μας

Νέα

Έφτασε τις 50 νίκες ο Γρηγορίου

Ένα σημαντικό milestone για τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε την 50η νίκη του στην SuperLeague 1.

Στις 50 νίκες έφτασε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Αθηναίος προπονητής, είδε την ομάδα του να κερδίζει μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»  τον Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζοντας το δεύτερο διπλό της στο πρωτάθλημα.

Συνολικά, αυτή ήταν η 11η νίκη του Γρηγορίου με τον ΠΑΣ, ενώ έχει επίσης άλλες 10 ήττες και 13 ισοπαλίες. Όσο αφορά την καριέρα του 48χρονου προπονητή στην SuperLeague 1, μετράει 172 αγώνες με 52 ισοπαλίες, 70 ήττες και 50 νίκες!

Μάλιστα, ο Γρηγορίου είναι ο πρώτος προπονητής που φτάνει τις 10 νίκες με τη Λαμία στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας!

Η SuperLeague 1 αναφέρει:

50… νίκες στην καριέρα του στη Super League συμπλήρωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου με αυτή της Λαμίας στην Τρίπολη. Σε 172 αγώνες έχει ακόμα 52 ισοπαλίες και 70 ήττες. Έγινε και ο πρώτος προπονητής της Λαμίας, που φτάνει τις 10 νίκες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή