Χωρίς κατηγορία
Αναστασιάδης «Δεν θα ήμασταν τόσο πορωμένοι»
επίμαχη δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα όπου ευχαρίστησε τους… οπαδούς του Άρη για το έξτρα κίνητρο που έδωσαν στην ομάδα της Φθιώτιδας με την παρουσία τους, μίλησε ο Ανέστης Αναστασιάδης.
Για τη δήλωσή του μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Αγροτικού Αστέρα: «Θέλοντας να ασκήσουν ψυχολογική πίεση και προς εμάς, αλλά και προς τα παιδιά του Αγροτικού Αστέρα, πήγε να δημιουργηθεί κλίμα και άθελά τους μας έδωσαν διαφορετική ώθηση. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήμασταν τόσο πορωμένοι. Δεν το είπα ειρωνικά. Αφουγκράστηκα πώς αισθανόντουσαν εκείνη τη στιγμή οι συμπαίκτες μου. Όταν πας να αλλάξεις στα αποδυτήρια και ακούς να σε βρίζουν, όταν βγαίνεις έξω και ακούς τις ύβρεις και τις απειλές και προς τα παιδιά του Αγροτικού καταλαβαίνεις πως θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Μας έλεγαν “ελάτε στο Κλ. Βικελίδης και θα δείτε”. Τα ακούγαμε από το ζέσταμα αυτά. Δεν παίζαμε και στο ΟΑΚΑ για να είμαστε τόσο μακριά και να μην ακούγονται».
Για τη συνταγή επιτυχίας της Λαμίας: «Είναι αυτή που ήταν από το ξεκίνημα. Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να παίρνεις αποτελέσματα όπως και χθες. Πρέπει να κερδίζεις και όταν δεν είσαι στην καλύτερή σου μέρα. Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Ήμασταν και λίγο τυχεροί, εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που μας έτυχαν».
Για τον ντόρο που έγινε με τις αποδόσεις στο διπλό: «Όλο αυτό το πράγμα δεν οδηγεί πουθενά. Δεν με νοιάζει το στοίχημα. Μπορώ να σας πω κι εγώ πως και ο Άρης δίνονταν 1.10 στα Τρίκαλα και έχασε. Και εμάς μας έδιναν 1.10 στον Αιγινιακό και δεν κερδίσαμε. Δεν πρέπει να τροφοδοτούμε την αναξιοπιστία και εμείς οι ίδιοι, γιατί έτσι δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα».
Για την συμπεριφορά του Παπαδόπουλου του Παναιγιαλείου στα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία: «Σίγουρα είναι δύο φάσεις που μπορούν να κινήσουν την περιέργεια του κόσμου και δίνουν τροφή για πολλά σχόλια. Γνωρίζοντας πως ο παίκτης είναι από την πόλη του Αιγίου και μάλιστα έχει και μαγαζί εκεί, το θέμα ξεπερνά τα όρια του ύποπτου και μπορεί να πάει σε άλλα πράγματα πιο προσωπικά. Στο πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος ο παίκτης το παιχνίδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή ο παίκτης. Όταν γίνεται το ίδιο πράγμα δεύτερη συνεχόμενη φορά, είναι θέμα και προπονητή να βελτιώσει την κατάσταση. Γι’ αυτό και τον έθεσε εκτός ομάδας».
Για το κίνητρο του Παπαδόπουλου: «Δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Δεν έχουμε στοιχεία. Θα σας δώσω για παράδειγμα τη δική μας περίπτωση με τον Κοτσώνη. Από το πάθος του, κάνει ένα τράβηγμα στο παιχνίδι με τον Άρη, για το οποίο διαμαρτύρεται ο Άρης και κάνει το ίδιο μαρκάρισμα με τα Τρίκαλα, το οποίο δίνει πέναλτι ο διαιτητής. Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κάθε ομάδα, όμως, οφείλει να προστατεύσει τον εαυτό της».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Κύπελλο Ερασιτεχνών
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την νίκη – πρόκριση του ΠΑΣ Λαμία επί της Μαλεσίνας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και το χειροκρότημα στο φινάλε!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics & Vids | 12ος παίκτης από την αρχή ως το φινάλε!
-




Γυναικεία ομάδα: Εκτός έδρας νίκη για τις κυανόλευκες
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




Σε οικογενειακό κλίμα το δείπνο του ΠΑΣ Λαμία – Παρών ο Δήμαρχος Λαμιέων
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0
-




Vid | Αλλοίωση αποτελέσματος με σφραγίδα Πέτσα
-




Εντός έδρας στραβοπάτημα / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Συνάντηση με άρωμα παλιάς Λαμίας στο παιχνίδι της Αγιάς
-




Στον “αέρα” η έδρα του Ανθούπολη – ΠΑΣ Λαμία!
-




Μεστό διπλό με… υπογραφή Βρέττα και Φράγκου / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος”
-




Με το βλέμμα στην κορυφή: Η Λαμία υποδέχεται την Αναγέννηση Σχηματαρίου
-




Την καταδίκασαν στη πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα / Ανθούπολη – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




Ο Τασιόπουλος στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία / Μπήκε και 4ος διαιτητής













