Match Center
Ηττήθηκε αλλά άρεσε με…βιονικό Σαράνοφ / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 1-0


Αν και ηττήθηκε με 1-0 σκορ από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ Λαμία εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας ως MVP τον Μπόγιαν Σαράνοφ. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #slgrinterwetten #season2021_2022
Ένα γκολ του Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο έφτανε στον Ολυμπιακό για να κερδίσει τον πολύ καλό ΠΑΣ Λαμία σήμερα. Η ομάδα της Φθιώτιδας αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20 λεπτο του αγώνα, παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη με τεράστια αποκάλυψη… την επανεμφάνιση του Μπόγιαν Σαρανοφ.
Ο Σέρβος ήταν σήμερα πραγματικά ο MVP του αγώνα, έχοντας πάνω από 8 αποκρούσεις αλλά και μία σωτήρια επεμβαση στο πέναλτι του Ελ Αραμπί.
Το ματς:
Αν και ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήταν για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Νούνιες έκανε σουτ στο 6΄όμως η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.
Στο 10΄ο Εμβιλά πήρε το ριμπάουντ μετά από κόρνερ του Ολυμπιακού, έκανε το σουτ αλλά ο Σαράνοφ του είπε όχι.
Εφτά λεπτά μετά, ο Μασούρας νικήθηκε αρχικά από τον Σαράνοφ, το σφύριγμα όμως του διαιτητή είναι για μαρκάρισμα του Γκεντσογλου στον Καμαρά και πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Γκορτίλσας, συμβουλεύτηκε και το VAR και έδωσε κανονικά ένα πραγματικά αμφισβητούμενο πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελ Αραμπί, αλλά δεν είχε υπολογίσει ότι απέναντί του ήταν ο «εφιάλτης» των «ερυθρόλευκων» ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο Σέρβος έπεσε δεξιά και απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 20΄ σουτ πρώτα από τον Αγκιμπού, κατόπιν από τον Μπουχαλάκη, ο Σαράνοφ λέει διπλό «όχι», κρατώντας το 0-0.
Αμέσως μετά, ήρθε η πρώτη καλή και μοναδική τελική ευκαιρία της Λαμίας στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αραμπούλι έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε αλλά ο Βατσλίκ απομάκρυνε σωτήρια τη μπάλα. Από αυτή τη φάση είχαμε ένα κόρνερ για τον ΠΑΣ, το οποίο τελικά εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός καθώς έφυγε στην κόντρα επίθεση και μετά από χαμένο τετ α τετ του Αγκιμπού Καμαρά, όπου τον σταμάτησε ο Σαράνοφ, ο Ελ Αραμπί εντελώς αμαρκάριστος σκόραρε για το 1-0.
Στο 25΄ο Σαράνοφ μίλησε και πάλι. Ο Ρόνι Λόπες βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Σέρβο γκολκίπερ όμως πήρε ένα τεράστιο «όχι». Έπειτα είχαμε τα σουτ των Μπουχαλάκη και Ελευθεριάδη για Ολυμπιακό και Λαμία, τα οποία είχαν και την ίδια κατάληξη… δηλαδή άουτ.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε και πάλι δυνατά με σκοπό να «τελειώσει» την υπόθεση τρίποντο, όμως από την αρχή και του 2ου 45λεπτου ο Σαράνοφ τους έκανε τη ζωή δύσκολη. Γυριστό σουτ του Αγκιμπού στο 47΄ο Σαράνοφ του λέει «όχι». Ίδια κατάληξη είχε και το ανάποδο ψαλιδάκι του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο να κρατά το 1-0 με εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο 58΄ο Ρόμανιτς ταλαιπώρησε αρκετά τον Λαλά από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι όπου και βρισκόταν ο Ελευθεριάδης, όμως ο Ρεάμπτσιουκ πριν προλάβει ο εξτρέμ της Λαμίας να σκοράρει έδιωξε τη μπάλα κόρνερ. Ένα κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα της Φθιώτιδας.
Από το 60΄και μετά οι δύο ομάδες και κυρίως ο Ολυμπιακός «έριξαν ρυθμό» με τη μπάλα να βρίσκεται κυρίως στα πόδια των γηπεδούχων. Στο 67΄ο Γρηγορίου πραγματοποίησε τις δύο πρώτες του αλλαγές στο ματς. Για ακόμη μία φορά ο κόουτς των «κυανόλευκων» έβγαλε από το παιχνίδι του τον καλύτερο παίκτη της Λαμίας, τον Νούνιες ενώ εκτός πέρασε και ο Ελευθεριάδης. Στη θέση τους μπήκαν οι Ταϊρόν και Μανουσάκης αντίστοιχα.
Γενικά, αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα όπου κυριαρχούσε σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός, η Λαμία είχε παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο με τον Γρηγορίου αν μη τι άλλο να μένει ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του.
Εκεί που θα έπρεπε να σταθούμε παρόλο αυτά, είναι στην εμφανισάρα του Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο Σέρβος, μπήκε στην ενδεκάδα και σε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό με τον Ολυμπιακό και μέσα στο «Καραϊσκάκης» ήταν αλάνθαστος με σούπερ επεμβάσεις!
Στο 81΄ο Τικίνιο πήρε την κάθετη πάσα από τον Ονιεκούρου, πάτησε περιοχή και βρήκε απέναντι στον Σαράνοφ. Ο Βραζιλιάνος πλάσαρε αλλά ο Σέρβος απέκρουσε κρατώντας το 1-0. Πραγματικά απίστευτη εμφάνιση από τον γκολκίπερ της Λαμίας.
Πολυ καλή στιγμή για τη Λαμία στο 84΄του αγώνα! Μία κεφαλιά του Παπασταθόπουλου είχε στόχο την απομάκρυνση της μπάλας, όμως αυτή έφτασε στα πόδια του Αραμπούλι με τον Γεωργιανό να «οπλίζει» να σουτάρει αλλά η μπάλα κόντραρε και οι αμυντικοί την απομάκρυναν.
Στο 88΄ αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού από σέντρα του Ρόμανιτς, καθάρισε ο Βατσλίκ. Πίεσε στα τελευταία λεπτά η Λαμία για να διεκδικήσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά δυστυχώς το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του ματς.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλικ, Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρεάμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ρόνι Λόπες, Ελ Αραμπί
Αναπληρωματικοί: Κρίστινσον, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Κούντε, Μ. Καμαρά, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Ονιεκούρου, Τικίνιο
ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Νούνιες, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Ρόμανιτς, Ελευθεριάδης, Αραμπούλι
Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Βύντρα, Μαζουλουξής, Σκόνδρας, Ταϊρόν, Μανουσάκης, Τσούκαλος, Τρούμπουλος,
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0


Με γκολ στο 81ο λεπτό, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και ένταση μέχρι το τέλος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 7ο λεπτό, ο Σαμάντας εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κοντινή προσπάθεια πλασαρε με τον Στάγκο να μπλοκάρει!
Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει στην πρωτοβουλία των κινήσεων του ΑΟΤ, ο οποίος στο 25’ είχε καλή στιγμή, όταν ο Παπαδάκος έβγαλε κάθετη πάσα στον Κακαμή, εκείνος γύρισε εντός περιοχής, όμως η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βασιλιάς δοκίμασε σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 36’ τα Τρίκαλα απείλησαν εκ νέου, με τον Άνθη να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Στάγκο, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41’, όταν σε αντεπίθεση δύο εναντίον δύο, ο Φράγκος έδωσε στον Τσιάκα, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίνα σε τετ-α-τετ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά. Στο 49’ ο Αλτάνης γύρισε από δεξιά προς τον Φράγκο, όμως ο Λαζαρίνας μπλόκαρε. Στο 62’ ο Άνθης έκανε επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά, με τον Γιώτη να απομακρύνει σωτήρια.
Η Λαμία άγγιξε την ισοφάριση στο 72’, όταν ο Ντότης σούταρε από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, αλλά ο Λαζαρίνας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 78’ υπήρξε ένταση, όταν ο Ντότης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Λαζαρίνα, όμως στην επαφή τους ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Λαμίας για θέατρο, προκαλώντας διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
Τελικά, στο 81ο λεπτό, ο Αντερέμι βρήκε δίχτυα και έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
Έτσι, ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα να πληρώνει την αστοχία της στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία




















