Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Μαρτίνς: «Παίζει καλά η Λαμία για τους βαθμούς που έχει!»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας τόνισε πως μετράνε οι βαθμοί και όχι τόσο η εμφάνιση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στην κάμερα της Nova:

«Ο πρώτος λόγος που δυσκολευτήκαμε είναι ο αντίπαλος, είναι μια καλή ομάδα που βάζει δύσκολα σε όλους όπως είδαμε και με τον ΠΑΟΚ. Γενικά παίζει πολύ καλά η Λαμία για τους βαθμούς που έχει. Μας βγήκε κούραση, δεν εκμεταλλευτήκαμε και τις ευκαιρίες που είχαμε ειδικά στο πρώτο μέρος αλλά πήραμε τη νίκη.

Σίγουρα την Τετάρτη θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από το δεύτερο μέρος. Την Τετάρτη θα δούμε καινούργια πρόσωπα, καθώς έχουμε πολλούς κουρασμένους παίκτες όπως είδαμε και σήμερα.

Πάντα παίζουμε με κλειστές άμυνες όταν έρχονται αντίπαλοι εδώ. Κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν βάζουμε πολλά γκολ, μετράει το αποτέλεσμα και όχι τόσο πολύ η εμφάνιση. Γενικά μέχρι τώρα έχουμε δείξει ότι παίρνουμε το αποτέλεσμα, καθώς έχουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας και αυτό μετράει».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή