Ακολουθήστε μας

Νέα

Γρηγορίου: «Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»

O τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, παρά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό τόνισε αισιόδοξος από την εμφάνιση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην κάμερα της Nova:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Δεν ξεκινήσαμε καλά είχε πολλές ευκαιρίες ο Ολυμπιακός. Ο Σαράνοφ μας κράτησε στο παιχνίδι, είμαι ικανοιποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο μέρος.

Δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά προϋποθέσεις, αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά δε τα καταφέραμε, όμως από την εικόνα είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή