FUTSAL
Futsal: Στις 19:00 υποδέχεται τον Αδέσποτο ο ΠΑΣ Λαμία
Απόψε στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία Futsal θα αγωνιστεί στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο κόντρα στον Αδέσποτο Αθηνών, αλλά σε αγώνα τυπικά εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Futsal League.


Απόψε στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία Futsal θα αγωνιστεί στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο κόντρα στον Αδέσποτο Αθηνών, αλλά σε αγώνα τυπικά εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Futsal League.
Οι κυανόλευκοι του Κώστα Τσαπραζλή θέλουν να αφήσουν πίσω την βαριά ήττα- αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου από το Φάληρο και να επικεντρωθούν στη μάχη του πρωταθλήματος εκεί όπου έχουν να αντιμετωπίσουν μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα.
Ο ΠΑΣ Λαμία θα έχει επιστροφές στο ρόστερ του ωστόσο οι απουσίες δεν θα λείψουν ούτε σήμερα.
Πως θα μπείτε στο Χαλκιοπούλειο
Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ενόψει του αγώνα του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας μας, αύριο Κυριακή 09 Ιανουαρίου στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο (19:00) με αντίπαλο τον Αδέσποτο Αθηνών (ο οποίος είναι τυπικά γηπεδούχος) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της FUTSAL LEAGUE, γνωρίζει στα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδος μας τα παρακάτω:
α. Η είσοδος για τους ενηλίκους θα γίνεται με την επίδειξη του πιστοποιητικού ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή πιστοποιητικού ΝΟΣΗΣΗΣ σε ισχύ.
β. Οι ανήλικοι από 13 ως 17 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών.
γ. Οι ανήλικοι ως 12 ετών, θα μπορούν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις με αρνητικό Self Test της ίδιας μέρας (το οποίο θα είναι το ίδιο με το οποίο θα προσέλθουν Δευτέρα πρωί στα σχολεία).
δ. Απαιτείται από όλους και το έγγραφο ταυτοπροσωπίας (Ταυτότητα, Διαβατήριο, κλπ.).
ε. Η είσοδος στο Χαλκιοπούλειο θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 μετά την 18:30 προκειμένου να τηρηθούν τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της ενιαίας κάρτας φιλάθλου του σωματείου την οποία όσοι δεν κατέχουν μπορούν να προμηθεύονται επί τόπου, ή με οικονομική ενίσχυση των 3€ (Ανήλικοι δωρεάν).
στ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.
Σας περιμένουμε όλους για να βοηθήσετε την ομάδα μας προκειμένου να ανέβει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ
ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
FUTSAL
Ερασιτέχνης: Επαναφέρει το τμήμα Futsal!


Μία σημαντική απόφαση για την ενίσχυση του αθλητικού του αποτυπώματος έλαβε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, καθώς στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2025, στα γραφεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ανακοινώθηκε η επανίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας (futsal) του συλλόγου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να επαναφέρει το Futsal στη Φθιώτιδα, με τον ΠΑΣ Λαμία να επιδιώκει να δώσει νέα ώθηση στο άθλημα και να προσφέρει μία επιπλέον διέξοδο σε αθλητές της περιοχής που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το 5×5 σε αγωνιστικό επίπεδο.
Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, όπως ενημέρωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Τσιλαλής, κάθε τμήμα του Ερασιτέχνη τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει αυτόνομα έχοντας ως επικεφαλής μέλη του Δ.Σ ή απλά μέλη του Σωματείου που εξέφρασαν την επιθυμία και εγκρίθηκε από το Δ.Σ.
Και η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αλλαγών στην σύνθεση της διοίκησης της ΕΠΣ Σάλας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόστερ, το προπονητικό τιμ και τους στόχους της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















