Ακολουθήστε μας
 

Μεταγραφές

Μεταγραφικά 14/1: Δεν προχωράει το Σεβέ στον ΠΑΣ Λαμία!

Published

on

Η Λαμία, αν και ήταν κοντά στην απόκτηση του Σεβέ, εν τέλει δεν θα προχωρήσει την εν λόγω περίπτωση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Ανρί Σεβέ ήρθε στην Ελλάδα και ήταν έτοιμος να υπογράψει με τη Λαμία. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, τελικά δεν θα προχωρήσει η εν λόγω περίπτωση με τον διεθνή χαφ από την Σενεγάλη κι έτσι οι άνθρωποι της ομάδας της Φθιώτιδας προσανατολίζονται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση των άκρων.

Λύσεις που δεν θα απαιτούν μεγάλο χρονικό διάστημα προσαρμογής όπως η περίπτωση του Σεβέ ο οποίος λόγω αγωνιστικής απραξίας βρισκόταν αρκετό πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και δεν θα μπορούσε να δώσει άμεσα βοήθεια!

Ποιος είναι ο Σεβέ

Ο έμπειρος μέσος είναι 27 φορές διεθνής με την Εθνική της Σενεγάλης, ενώ νεαρός έπαιξε σε όλες τις «μικρές» Εθνικές της Γαλλίας όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Αρχικά στην Μπορντό, ύστερα βρέθηκε στην Ανζέ και το 2016 πήγε στη Νιούκαστλ. Στους «ανθρακωρύχους» ανήκε και μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, ενώ για 1,5 σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μπούρσασπορ.

“Χτυπάει Ανρί Σεβέ ο ΠΑΣ Λαμία!”

Ανρί Σεβέ: Ο ποδοσφαιριστής του 1 εκατομμυρίου ανά αγώνα που δεν παίζει ποτέ

Αγγλική “The Sun”: Σήμερα στην Ελλάδα ο Σενέ!

Η Λαμία παίρνει το wonderkid του Football Manager 2009!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή