Ακολουθήστε μας
 

Αντίπαλοι

Άρης: Με το βλέμμα στη Λαμία για σκορ πρόκρισης – Περιμένει Ιτούρμπε – Τότε μπαίνει ο Καμαρά

Στροφή στο κύπελλο για σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με την Λαμία για τον Άρη. Περιμένει Ιτούρμπε το κιτρινόμαυρο τεχνικό τιμ.

Από σήμερα οι κιτρινόμαυροι είναι προσηλωμένοι στον στόχο του κυπέλλου και το παιχνίδι της Πέμπτης με την Λαμία. Ο Άρης θέλει να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης από τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να φτάσει μέχρι τον τελικό!

Κύπελλο: Πέμπτη 20/1 στις 21:30 το Άρης – ΠΑΣ Λαμία

Χθες δόθηκαν θετικά δείγματα από τον Χουάν Ιτούρμπε, καθώς ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος, στην προπόνηση της Κυριακής. Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του 28χρονου επιθετικού.

«Πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε δυνατοί πνευματικά. Έχουμε και το παιχνίδι με τη Λαμία στο Κύπελλο και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη. Παράλληλα πρέπει να επιστρέψουμε και στις νίκες στο πρωτάθλημα», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Γκάμα, στέλνοντας το μήνυμα γι αυτό το ματς.

Σήμερα οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν πιο ουσιαστικά στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Λαμίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

Στο δεύτερο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία η επιστροφή του Καμαρά


Την ερχόμενη Πέμπτη (20/01) ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με τη Μαυριτανία για τη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα.

Έπειτα θα ξεκινήσει το ταξίδι επιστροφής του για τη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις του Άρη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Την επόμενη Κυριακή (23/01, 15:00) ο στράικερ των κιτρινόμαυρων κόντρα στη Λαμία για το ματς πρωταθλήματος φαίνεται πως δεν θα αγωνιστεί για να πάρει και κάποιες ανάσες. Αυτό σημαίνει ότι η επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Άρη θα γίνει στο δεύτερο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να επιστρέψει ο Μαυριτανός υγιής για να μπορέσει να βοηθήσει τον Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

ΔΕΑΒ: “Οι μικροφθορές στο ΔΑΚ Αθ. Διάκος αποκαταστάθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ”

lampaok

Η ΔΕΑΒ δεν επέβαλλε κάποια ποινή στον ΠΑΟΚ αναφορικά με κάποιες μικροφθορές που προκλήθηκαν από οπαδούς της ομάδας στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στην Φθιώτιδα για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει: 1. Με την υπ’ αριθμ. 24/2024 απόφαση της ΔΕΑΒ, αποφασίστηκε η μη επιβολή διοικητικής κύρωσης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για σοβαρά φαινόμενα βίας που φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους του κατά την αθλητική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις 24/4/2024, για τα playoffs του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1 2023/2024 καθώς κρίθηκε ότι οι προξενηθείσες φθορές στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ ήταν περιορισμένης έκτασης και μικρής αξίας και δεν συνιστούν συνακολούθως σοβαρά φαινόμενα βίας όπως αξιώνει η διάταξη του αρ. 9 του ν. 5085/2024 για την κατάφαση της, ενώ οι φθορές αποκαταστάθηκαν πλήρως, ολοσχερώς και εγκαίρως από την εγκαλούμενη ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή