Νέα από Ελλάδα
Νέες βολές Κούγια κατά Γρηγορίου!


Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε από το γήπεδο της Νεάπολης σήμερα στο ημίχρονο και σε δήλωσή του στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε λόγο για την αηδία που ένιωσε για τη συμπεριφορά κάποιων ελάχιστων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου. Νέες βολές κατά του Μιχάλη Γρηγορίου
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί αναφέρει:
Ευχαριστώ τα παιδιά μας και τους προπονητές μας για το δώρο που μου έκαναν.
Κάναμε τα εύκολα δύσκολα απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, όπως είναι πια ο Ολυμπιακός Βόλου, με το νέο ιδιοκτήτη, με τους νέους παίκτες και έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, τον Βασίλη Βούζα.
Δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα από τον Βόλο.
Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο.
Τρεις αλήτες και δύο πρεζάκια δεν θα χαλάσουν τις εξαιρετικές σχέσεις μας με αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.
Είχα χρόνια να φύγω από εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μου, θυμάμαι αυτό έγινε μία φορά στη Ρόδο με τον Ηρακλή, αλλά δυστυχώς σήμερα αηδίασα.
Δυστυχώς, η ποδοσφαιρική κοινωνία έχει αλλάξει και ορισμένοι δεν σέβονται τίποτα.
Εμείς συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η άνοδος, αλλά και να ξανακάνουμε την ΑΕΛ οικογένεια και όχι κέντρο διερχομένων που μιλάνε δέκα γλώσσες, όπως καταντήσαμε με τον Γρηγορίου».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα από Ελλάδα
Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
Τελευταίος του σταθμός στην χώρα μας ήταν ο ΠΑΣ Λαμία, με τον Σάββα Παντελίδη να τον διαδέχεται τότε!


Σε…παλιά λημέρια επιστρέφει ο Τζιανλούκα Φέστα με τον Ιταλό τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ σε μια περίοδο που ο σύλλογος αναζητά αγωνιστική ανάκαμψη για να προλάβει το τρένο της παραμονής.
Ο Φέστα επιστρέφει στη χώρα μας έχοντας ως τελευταίο σταθμό τον ΠΑΣ Λαμία, από τον οποίο αποχώρησε στις 13 Νοεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Φθιώτιδα, κατέγραψε 26 αγώνες, με απολογισμό 5 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Παρά τα ανάμεικτα αποτελέσματα, κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ απέναντι στη Βέροια, στοιχείο που αποτυπώνει τη μαχητικότητα της ομάδας του σε κρίσιμες στιγμές.
Στη Λάρισα, ο Ιταλός τεχνικός καλείται να διαδεχθεί τον Σάββας Παντελίδης, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα συγκυρία, καθώς ο Παντελίδης είχε αναλάβει τη Λαμία αμέσως μετά την αποχώρηση του Φέστα τον Νοέμβριο του 2022. Έτσι, οι δύο προπονητές συνδέονται έμμεσα μέσα από μια «σκυταλοδρομία» πάγκων που συνεχίζεται τώρα στη Θεσσαλία.
Η επιλογή του Φέστα από τη διοίκηση της ΑΕΛ δείχνει πρόθεση για έναν προπονητή με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα και γνώση των απαιτήσεων του εγχώριου ποδοσφαίρου και της ομάδας.
Ο 57χρονος Ιταλός προπονητής έχει ήδη δύο θητείες στην ΑΕΛ (2018-19, 2021), ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (2021-22) και την Λαμία (2022). Ο Φέστα αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής (24/4) να βρίσκεται στη Λάρισα.
Στους βυσσινί έχει υπάρξει σε 2 διαφορετικές περιόδους και συνολικά 48 παιχνίδια, 14 νίκες, 14 ισοπαλίες, 20 ήττες.
Από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης στο πάγκο των βυσσινί έκατσε για 17 ματς, με απολογισμό 3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 7 ήττες!
Το ζητούμενο πλέον είναι αν θα καταφέρει να μετατρέψει αυτή την εμπειρία σε αγωνιστική συνέπεια και αποτελέσματα, οδηγώντας την ιστορική ομάδα της Λάρισας σε τροχιά επιτυχιών.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η νέα εποχή στον πάγκο της ΑΕΛ ξεκινά με προσδοκίες, αλλά και πίεση για άμεσα αποτελέσματα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-




ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-




Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση













